Samo u AdmiralBet-u, Vlahović i Sergej donose kvotu 10!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.03.2023.
15:10
Izvor: Sportske.net

Novi specijal za večeras.

Povezane vesti

Iako će večeras u prvom planu biti košarkaška Evroliga i Partizanovo gostovanje u Istanbulu, a uz to i početak ''Martovskog ludila'' u NCAA ligi, pred nama je i mnogo fudbalskih uzbuđenja u Ligi Evrope i Ligi konferencija.

Na programu su revanš utakmice osmine finala u ova dva evropska takmičenja, a našu posebnu pažnju privlače susreti u Frajburgu i u Alkmaru.

Frajburg u Ligi Evrope dočekuje Juventus koji donosi minimalnu prednost iz prvog meča u Torinu, gde je bilo 1:0 za ''bjankonere''.

Dušan Vlahović silno želi da prekine golgeterski post koji traje već mesec dana, još od utakmice sa Nantom. Šest uzastopnih utakmica srpski napadač je bez postignutog gola, pa očekujemo da večeras konačno zatrese mrežu i ''pogura'' Juventus ka četvrtfinalu Lige Evrope.

Za to vreme, Lacio će protiv AZ-a u Alkmaru pokušati da nadoknadi gol zaostatka iz prvog meča u Rimu, a ono čemu se mi nadamo jeste da bi naš Sergej Milinković-Savić bar jednim svojim golom ovaj susret učiniti još zanimljivijim.

Tu dolazimo do najnovijeg specijala AdmiralBet-a. Ako Vlahović i Milinković-Savić večeras postignu zajedno dva ili više golova, AdmiralBet to nagrađuje izvanrednom kvotom 10.0!

Prilika koja se ne propušta, zar ne?

Ne propustite

Ne propustite