Šansa godine: Prijavite se na AdmiralBet poker turnir i otputujte na Maltu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 05.10.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Pobednik će se takmičiti na Battle of Malta za 1.500.000€!

Povezane vesti

Da li smatrate da ste dovoljno vešti za veliki poker turnir? Jeste li spremni da pokažete svoje umeće i osvojite milionske nagrade?

Danas poker turniri okupljaju igrače iz celog sveta, a pored Battle of Malta koji je noviji, među najprestižnijim su i World Series of Poker (WSOP) u Las Vegasu, European Poker Tour (EPT) i World Poker Tour (WPT).

Malta je poznata po mnogo čemu, ali za pokeraše, to je mesto gde se rađaju šampioni! Ovde se od 2012. godine okupljaju najbolji igrači kako bi se borili za milionske nagrade, a Battle of Malta je brzo postao jedan od najpopularnijih poker turnira u Evropi.

Ako ste zaljubljenik u poker i sanjate o tome da se nadmećete sa najboljima na svetskoj sceni, ovo je vaša prilika! AdmiralBet vas vodi na Main Event turnira Battle of Malta!

Dani za prijavu su odbrojani, pa je sada pravo vreme da se priključite našoj seriji turnira koja traje od 6. do 13. oktobra! Takmičite se za glavnu nagradu – plaćen put, smeštaj i buy-in za Main Event na Battle of Malta, vredan 600€.

Dnevni turniri startuju u 20h, sa ukupnim nagradnim fondom od 1.850.000 GTD. Pobednika očekuje okršaj sa najboljima na svetu i šansa da se takmiči na Main Eventu na Malti za glavnu nagradu od 1.500.000€!

Registrujte se odmah AdmiralBet poker seriji i učestvujte na jednom od najboljih poker turnira. Ako se još niste registrovali, sada je pravo vreme - Malta vas čeka!

Iskoristite jedinstvenu šansu i obezbedite svoje mesto na Battle of Malta!

Ne propustite