"Selesao" na popravnom, Kolumbija overava prolaz

Autor: Mladen Heleta
petak 28.06.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Pred nama je drugo kolo grupe D Kopa Amerike.

Povezane vesti

Noć između petka i subote nam donosi nova dva zanimljiva meča u sklopu Kopa Amerike, oba u okviru grupe D. Prvi susret se igra od ponoći, kada se sastaju Kolumbija i Kostarika, dok susret između Paragvaja i Brazila počinje 3 sata kasnije.

Kafaterosi su u 1. kolu savladali Paragvaj sa 2:1, dok su Los Tikosi odigrali nerešeno sa Brazilom, bez golova. Obe ekipe su željne novih bodova, a kada se uzmu u obzir partije koje su timovi pružili, ne deluje nemoguće da jedan Brazil završi takmičenje u grupnoj fazi. Kad je reč o drugom duelu, kao što je rečeno, Paragvajci su poraženi od Kolumbije, dok su Karaoke remizirale sa Kostarikom i sada su bez pobede na poslednjih 5 takmičarskih utakmica.

Priliku za popravni Brazilci imaju već večeras, a ovaj meč, kao i sve ostale mečeve ovog Kopa Amerike možete da gledate uživo na AdmiralBet.rs. Naime, kako biste uživali u strasti koju donosi Kopa Amerika nije potrebna nikakva kablovska televizija ili promena telekomunikacionog operatera, dovoljno je samo da imate otvoren online nalog u AdmiralBetu. Naravno, imate i opciju da se kladite uživo na mečeve koje pratite, kako bi naplatili svoje znanje i učinili svoje veče još interesantnijim, a Pojačane kvote su to da vam donesu pojačane dobitke.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Takođe, tokom trajanje Eura možete računati na 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni Lucky Jackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na predstojećem Euru.

Gledajte svoje omiljene igrače u nacionalnom dresu svake večeri, kladite se uživo i dočekajte jutro sa kešom u ruci! 

Ne propustite