ŠEST bonus tiketa AdmiralBeta - Svi sa uvećanom kvotom, izaberite dobitni!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.05.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Šest tiketa koje smo pripremili za vas, svi su sa uvećanom kvotom u AdmiralBetu!

Povezane vesti

AdmiralBet i Sportske za vas pripremaju i bonus tikete koje svakodnevno možete odigrati u vašoj omiljenoj kladinici, a za današnji dan ih imate čak ŠEST!

Prvi tiket je "Moranje", pokušaćemo sa timovima kojima je obaveza da pobede, pa ćemo tako čekati pobedu Granade protiv Leganesa, Vila protiv Iverdona, Sarbrikena protiv Viktorije Keln, Leverkuzena u Bohumu i Lučanaca kod kuće protiv Lalatovićeve Mladosti GAT.

Kvota je sa 12.86 skočila na 14.15! OVDE možete odigrati taj tiket. 

Drugi tiket je "Očajnička dvojka", ekipe koje se bore za opstanak i koje moraju da pobede u gostima su Radnički iz Niša protiv Kolubare, Okser protiv Tuluza, Rid protiv Hartberga i Fehervar protiv Vašaša. Kvota je sa 21.73 skočila na 24.98! Taj tiket odigrajte OVDE!

Treći, "Subota za vađenje", odigrali smo "keca" na Inter protiv Atalante, GG3+ na meč Standarda i Serkl Briža, 0-1 I i 0-1 II na meč Fortaleza-Vasko, kao i 0-1 u derbiju Segunde između Las Palmasa i Alavesa. Kvota je sa 23.28 skočila na 26.78! OVDE možete odigrati ovaj tiket. 

"Bezbrižni tiket" je tiket gde očekujemo dosta golova jer su igrači odavno već negde drugo u mislima, umesto da budu usmereni na prvenstvo. Od Sevilje i Reala očekujemo GG4+, od Partizana i Voždovca GG3+, Portimonense i Arouka bi mogli da odigraju samo 3+, a Fiorentina i Roma samo GG. Kvota je sa 27.55 skočila na 31.68! OVDE odigrajte ovaj tiket!

Peti tiket je "Baraž tiket", u duelu Viljema II i Venla očekujemo pobedu domaćina i 3+, duel Koventrija i Lutona bi mogao da bude prilično izjednačen pa smo odigrali X, a duel Fođe i Krotonea bi mogao da se završi GG3+. Kvota je sa 13.97 skočila na 15.37! OVDE odigrajte ovaj tiket!

I za kraj, šesti tiket je "Bundesliga tiket", tu smo odigrali 1 i GG na duel Union Berlin-Verder, očekujemo i pobedu Dortmunda protiv Majnca uz GG, Štutgart protiv Hofenhajma je favorit i odigrali smo 1-1, kao i čistog "keca" na duel Lajpciga i Šalkea. Kvota je sa 24.84 skočila na 28.56! OVDE možete odigrati ovaj tiket!

Ne propustite