Sokolovi sleteli, Orlovi pred utakmicom koja odlučuje dosta toga

Autor: Nemanja Janošev
utorak 17.10.2023.
18:03
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za naše igrače uoči večerašnje utakmice!

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije dočekuje Crnu Goru večeras od 20.45 časova u okviru 8. kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj. Orlovi su na prošlom meču zabeležili i drugi poraz od Mađara u ovom kvalifikacionom ciklusu, Laka konjica je slavila sa 2:1 u Budimpešti, a jedini strelac za naš tim je bio Strahinja Pavlović.

 Nakon ovog neuspeha izabranici Dragana Stojkovića se nalaze u nezavidnoj poziciji, s obzirom da dva meča pre kraja kvalifikacija zaostaju 3 boda za prvoplasiranim Mađarima, uz 2 boda prednosti u odnosu na večerašnjeg rivala, s tim što Crna Gora ima i utakmicu manje. Kada se sve uzme u obzir,trijumf bi naše momke doveo na svega korak od dugoočekivanog plasmana na Euro koji bi mogli da overe 19. novembra u meču protiv Bugarske, a kako bi što više uživali u "bratskom derbiju" kladionica AdmiralBet je spremila promo kod ORLOVI koji donosi 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita.

 Ova ponuda, kao i mnoge druge, je dostpuna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje sjajnih 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

 Šta mislite, mogu li Orlovi da nadlete Sokole? Iskoristite promo kod, preuzmte 50% freebet bonusa i podržite Srbiju na putu ka Euru 2024!

Ne propustite