Sremci, da li ste spremni, stiže AdmiralBet karavan!

Autor: Boris Jovanović
petak 29.04.2022.
08:47
Izvor: Sportske.net

Sjajna zabava pred prvomajske praznike u Sremskoj Mitrovici...

Povezane vesti

Nema predaha za AdmiralBet i gde ćete bolju stvar, praznično raspoloženje, slobodni dani i zabava koja traje u režiji popularne kladionice. 

Kako i sami znate za AdmiralBetom nikada nije dosadno, njihov čuveni karavan narednog vikenda stiže u Sremsku Mitrovicu. Ovo je četvrta stanica, Pazarci, Vranjanci i Nišlije su se sjajno proveli, sada je red na Sremce. 

Ono što sledi su dva dana nezaboravnog provoda, deljenja nagrada, uvek posećene žurke, a najavljena je i popularna kiša džekpotova koja je jedan od zaštitnih znakova AdmiralBeta.Iznos je 140 000 dinara.

Šarmantne promoterke će se družiti sa meštanima Sremske Mitrovice u petak i subotu na gradskim trgovima, uz naravno nagrade, a glavni program predviđen je za petak i subotu.

Tada su u lokalu na Trgu Svetog Stefana od 18 časova, zakazane žurke koje ne smete da propustite. Mnogo dobre zabave, besplatno piće za posetioce, druženje i žurka koju muzikom potpisuje DJ Tanasko uvek izazovu euforiju kada je karavan u pitanju.

Deo večeri je izvlačenje nagrada, na točku sreće ne možete da izgubite, a svi dobitni i nedobitni tiketi ulaze u bubanj. Nagrade su brendirana roba AdmiralBeta, freebetovi, niz drugih pogodnosti i prijatnih iznenađenja za goste. 

Prilika je da tokom trajanja AdmiralBet karavana postanete deo nmnogobrojne porodice, da se dobro provedete.

Iz AdmiralBeta vas pozivaju da im poklonite poverenje i da planiraju da budu neizostavni deo prvomajskih praznika, o kome će se pričati!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak