Šta se krije iza sedam mora?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 27.03.2023.
12:25
Izvor: Sportske.net

Nova Igra nedelje Vam donosi 50 besplatnih spinova!

Povezane vesti

Isplovite iz mirne luke i otisnite se u morsku avanturu! Nova Igra nedelje Seven Seas Jackpot stiže iz Greentube studija i vodi Vas u piratski pohod na 50 besplatnih spinova!

Seven Seas Jackpot je 3x5 slot igra sa 20 dobitnih linija, a odlikuje je gusarska tematika, 4 nivoa džekpota i mogućnost da uvećate Vaš ulog sjajnih 700 puta. Kao i uvek, 50 igrača koji do kraja nedelje izvrte najviše spinova na ovoj slot igri očekuje 50 besplatnih spinova na istoj.

Promocija je dostupna svim igračima registrovanim na AdmiralBet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Registracija se može kompletirati na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prvi depozit donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Promocija Igra nedelje je aktuelna do 2. aprila do ponoći, tako da je ostalo i više nego dovoljno vremena da isprobate igru nedelje i napravite prvi korak ka tome da se nađete među 50 najboljih.

Pored ove promocije, u toku je i Prolećni turnir sa nagradnim fondom od 500.000 dinara, dok vam Amusnet Cashback do 30. marta vraća 20% gubitka na igri 20 Golden Coins! Takođe, i ovog petka od 17h Vas očekuju nasumične Prize Drop keš nagrade na odabranim Pragmatic igrama, tokom celog vikenda.

Ne čekajte, zaplovite u ovonedeljnu avanturu i izronite 50 besplatnih spinova!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak