Strelci - Ko daje gol za vikend?

Autor: Lazar Nikolić
petak 08.12.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi.

Povezane vesti

1524 Montpellier - Lens Akor Adams daje gol (2.93)

 Lens čeka Liga šampiona, odnosno Sevilja, ako ne izgube idu u LE, pre toga gostuju u Monpeljeu. Vicešampion se stabilizovao nakon dobrog starta, Eli Vai će predvoditi napad gostiju protiv bivšeg kluba. Ovaj napadač je postao najskuplje pojačanje u istoriji Lensa, plaćen je 35 miliona evra. Ali, hajde da probamo gol njegovog nasledika Akora Adamsa koji je doveden iz Lilestrema. Nigerijac igra odlično, prava je zamena, želeće da se dokaže.

1328 Frosinone - Torino Matias Soule daje gol (4.27)

Nedeljni matine u Laciju, "Kanarinci" dočekuju "Bikove" koji su tutnjali u ponedeljak protiv Atalante. Sada će želeti seriju, ali povratnik u elitu igra dobro, na svom terenu su veoma efikasni, nadahnuti, ako ovako nastave konačno će, ako se ne varamo, u trećem pokušaju preživeti sezonu u Seriji A. Juventusov biser Soule igra dobro, Argentinac je bio u seriji golova, sada je utihnuo, ali zaslužuje šansu na sjajnu kvotu. Uz to, izvodi i penale...

1413 Werder Bremen - Augsburg Elvedin Demirović daje gol (3.08)

Obožavamo način na koji Augsburg igra. Pisali smo, od kada je Danac Jens Torup zamenio na klupi Enrika Masena (polovina oktobra) Bavarci visoko lete. Novi trener je neporažen, tri pobede i tri remija. Sada, posle trijumfa (nije da vam nismo najavili) protiv Ajntrahta idu u Bremen. Serija će pre ili kasnije biti prekinuta, ali to nije razlog da ne probamo gol njihovog kapitena, sjajnog Bosanca Demirovića. Prošlog vikenda je zabeležio dve asistencije, sada je red na golove, postigao ih je već sedam ove sezone!

1902 Ajax - Sparta Steven Bergwijn daje gol (2.63)

Ajaks se malo stabilizovao, vezali su par pobeda i pobegli iz ma kako to zvučalo smešno, opasne zone. Ili bolje da kažemo serija od četiri pobede iz pet mečeva ih je već dovela na šesto mesto. Cilj je treće što nosi kvalifikacije za LŠ. AZ ima devet bodova više, Fejenord deset, titula nije opcija. Trener Štajn nije dočekao da ugosti bivši klub, sada je Džoni Van't Šip legenda kluba na klupi kao privremeni trener do kraja sezone. Trebalo bi da nastave sa pobedama, povratnik u holandski fudbal iskusni Bergvajn je uz Brobija najbolji strelac ekipe, mada ne pogađa u poslednje vreme u prvenstvu. Ovo je prilika...

1228 Granada - Bilbao Inaki Viliams daje gol (2.97)

Pogodili smo starijeg brata Vilijamsa prošle nedelje u ubedljivoj pobedi Bilbaoa nad Valjekanom, da probamo ponovo, mada Baski bolje igraju kraj svoje katedrale. Ipak, treba reći da je Granada užasna, pretposlednja, uz Almeriju su najviše puta kapitulirali. "Nazareni" su se vratili u Primeru ekspresno, baš zahvaljujući sjajnim partijama kod kuće, ali ovde je nivo takmičenja sasvim drugačiji. Gostujuća ekipa je mnogo kvalitetnija, odmorna, ima širi izbor igrača, jure top 4, a Inaki Vilijams je neko ko pravi razliku.

 

Ne propustite