Strelci - Lautaro, Šik, Plea, Sterling i Lozano

Autor: Milovan Longinov
petak 12.01.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Ovo su potencijalni strelci ovog vikenda.

Povezane vesti

1424 Augsburg - Leverkusen Patrick Schick strelac na meču (2.12)

 

Leverkuzen posle jeseni iz snova u kojoj nisu izgubili nijedan meč otvara nastavak  u Bavarskoj. Augsburg je posle smene trenera zaigrao sjajno, neće se predati ni protiv lidera, ali "Farmaceuti" su favorit. Hendikep je odlazak Bonifejsa na Afrički kup (on se već povredio), ali će se Ćabi Alonso uzdati u Čeha Patrika Ščika koji je bio mnogo produktivniji u LE nego u Bundesligi. U odsustvu sjajnog Nigerijca on je prva opcija u napadu i dobiće šansu...

 

1401 Borussia Monchengladbach - Stuttgart Alassane Plea strelac na meču (3.10)

 

Videćemo kako će se "Švabe" snaći bez najboljeg strelca Girasija koji je sa Gvinejom na Afričkom kupu nacija. Ali, neće im biti lako u Menhengladbahu, gde Borusija igra promenjivo, ali sa jednom konstantom, mnogo boljim napadom nego odbranom. Plea je pogodio protivničku mrežu sedam puta, Francuz je najbolji strelac tima, na njega je kvota previsoka, dao je gol u pripremnom meču sa holandskim Go Ahed Iglsima i čini se da je dobra opcija...

 

1328 Monza - Inter Lautaro Martinez strelac na meču (1.99)

 

Nije baš da smo originalni, ali očekujemo i pobedu Intera u predgrađu Milana, ali i gol Lautara koji je glavna snaga tima. "Il Toro" se vratio golom protiv Verone, što smo i savetovali da se odigra, na redu je Monca, jesenas im je na "San Siru" dao dva gola. I prošle godine je u premijernoj prvoligaškoj sezoni Monce dao gol "Dečacima" na gostovanju, pa ima gol po meču do sada protiv ovog tima. Razlog više da pokušamo sa golom na argentinskog "Bika" na "Brianteu".

 

1025 Čelsi - Fulham Sterling strelac na meču (2.64)

 

Nema Nika Džeksona, Sterling će biti u napadu kao i obično, on je postigao sedam golova ove sezone, pet u PL. Možda je prilika lokalni derbi protiv Fulama, od kraja novembra nije bio strelac. Protiv komšija u Zapadnom Londonu nikad nije bio strelac od kada se iz Sitija preselio u rodni grad, ovo je prilika. Kvota je odlična, Fulam je u oktobru lako na svom stadionu izgubio od "Plavaca". Neće se braniti, imaju dovoljnu bodovnu zalihu da ne strepe pred drugi deo prvenstva.

 

1922 PSV - Excelsior Hirving Lozano strelac (2.02)

 

PSV igra neverovatno ove sezone u prvenstvu, hitaju ka tituli, imaju svih 16 pobeda. Srušeni su mnogi rekordi, "Farmeri" za vikend dočekuju Ekselsior, koji je u donjem domu i pokvario je utisak tokom pozne jeseni. PSV je kod kuće dao više od tri gola po meču, zaista deluju nedodirljivo, a povratnik Lozano je strelac pet golova. Veoma je Meksikanac motivisan, ponekad i sebičan, ali gol mu je opsesija. "Čaki" posti dva meseca, najavljen je u timu od početka i mogao bi start da obeleži golom.

 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak