Strelci - Rodri za "Građane" protiv Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.09.2023.
15:00
Izvor: Sportske.net

Od koga očekujemo golove?

Povezane vesti

5347 Young Boys - RB Leipzig Luis Openda strelac (2.14)

Pisali smo u magazinu o ovom meču, očekujemo dosta golova, a ako ih bude, treba očekivati da se mladi Belgijanac upiše u strelce. Bombarder koji je stigao iz Lensa je pokazao da će biti idealna zamena za Nkunkua, već je postigao ove godine golove u sva četiri meča Bundesige. Verujemo da će nastaviti sjajnu golgetersku seriju.

5354 AC Milan - Newcastle Rafael Leao strelac (3.27)

Ne možemo da se složimo da je Njukasl favorit, pre svega jer Milan ima mnogo više iskustva u Ligi šampiona, ne kaže se bez razloga da je to njihova teritorija. "Rosoneri" u meč ulaze posle strašnog poraza u "Madonini", nije lako oporaviti se, ali kako rekosmo, uvek su u prošlosti bili sposobni da se podignu u evropskim utakmicama. Rafa Leao je daleko najkreativniji i najopasniji igrač domaćih...

5356 PSG - Dortmund Kylian Mbappe strelac (1.83)

Mbape je leto proveo u svađi sa klubom, nije putovao na turneju, propustio prvo kolo, ali kada se vratio počeo je da puca iz svih oružja. Neuhvatljiv je u šampionatu, iako se za vikend pokazalo da ne umeju protiv Nice, u porazu je dao dva gola. Drugim rečima za četiri i po poluvremena sedam golova, pa se ni Dortmundu ne piše dobro, pogotovo što odbrana "Milionera" predvođena Humelsom deluje baš porozno.

5349 Manchester City - Crvena zvezda Rodri strelac (5.38)

Kvota na Halanda i Alvareza je mala, imate i specijal, a ovde ćemo probati sa Rodrijem. On je pokazao da može da bude strelac, pogotovo kada se rival brani bunkerom, kada ima dosta prekida, ali i prostora jer rival pazi na napadače, pre svih Norvežanina. Španac je dao već dva gola ove sezone u sličnim situacijama Barnliju i Šefild Junajtedu, defanzivnim timovima, kvota je vredna pokušaja, pretpostavljamo da će Zvezda svoju šansu za dobar rezultat u LŠ morati da potraži protiv slabijih timova, Red Bul Lajpciga i pre svega Jang Bojsa.

5357 Galatasaray - FC Copenhagen Dries Mertens strelac (2.98)

Galatasaraj je odličan tim, mnogo su uložili u ekipu, pogotovo je napad impresivan sa Ikardijem, Bakambuom i Mertensom. Favoriti su protiv Kopenhagena, mada neće biti lako. Probaćemo sa golom Martensa, on je uvek vešto koristio prostor iza klasičnog napadača, sećate se Napulja. Nije dao gol više od mesec dana, od mečeva sa Olimpijom u kvalifikacijama, sada je prilika da eventualno zatrese mrežu danskog šampiona.

5353 Real Madrid - Union Berlin Federico Valverde strelac (4.45)

Primamljiva kvota, Urugvajac se upisao za reprezentaciju protiv Čilea, prošle sezone je u Realu dao sedam golova u prvenstvu. Jeste vezni igrač, sada mu je fokus ukrao Belingem, ali svejedno, mogao bi protiv Uniona da postigne gol i donese nam profit, dao je golove, dva tačno prošle sezone u Ligi šampiona.

5358 Arsenal - PSV Noa Lang strelac (7.09)

Pogodili smo Nou Langa za vikend u prvenstvu, jasno mnogo je teže na "Emirejtsu" ali je kvota daleko veča. Instikt nam govori da bi PSV mogao da postigne gol u Londonu, mladi Holanđanin, dete Ajaksa je preležao neke dečje bolesti u ponašanju, igra odlično za PSV na startu sezone, u prvenstvu je dao tri gola, pogodio i mrežu Fejenorda u Superkupu, jasno je da će biti ogromno pojačanje. Probaćemo sa prvencem u Ligi ampiona za PSV.

5360 Benfica - Salzburg Di Maria strelac (3.11)

Majstor je uvek majstor. Posle više od dekade "El Fideo" se vratio u Benfiku, spiritualni je lider tima, sigurno da će od njega sve krenuti u timu "Orlova", ako bude penala on će ga izvesti. Di Marija je postigao gol u pet od šest mečeva portugalskog prvenstva ove sezone, bio strelac za vikend protiv Vizele i neće čuditi ako nastavi strašnu seriju.

5361 Real Sociedad - Inter Takefusha Kubo strelac 5.73

Ako neko bude dao gol za Baske, to bi mogao da bude Kubo. Japanac nikada nije dobio šansu u Realu pre svega jer je mlad, a i nema EU pasoš. Ipak, igra fantastično, verovatno je najbolji igrač tima iz San Sebastijana. Plesao je protiv Hetafea dao dva od tri kola u prva četiri kola Primere. Kubo debituje u Ligi šampiona, iako je Inter maksimalan u prvenstvu Italije, poznati su kao ekipa koja uvek teško igra na startu Lige šampiona.

5352 Braga - Napoli Raspadori strelac 3.63

Napoli je posle poraza od Lacija, uzeo samo bod na Marasiju u subotu uveče protiv povratnika u ligu Đenove. Sada će probati da se rehabilituju na startu Lige šampiona, rival je Braga koja se posle decenije vraća u grupnu fazu. Tim iz Minja se baš obrukao na jugu protiv Farensea, izgubili su 3:1 od jednog od najgorih timova u ligi. Neće im biti lako, "Arsenalistas" su promenili navike, igraju mnogo ofanzivnije, daju, ali i primaju više golova nego prethodnih sezona. Probaćemo sa golom italijanskog reprezentativca Đakoma Raspadorija, on je bio strelac na "Marasiju", ove sezone je to prvenac, prošle je u šampionskoj sezoni Vesuvijana u Evropi u sedam mečeva dao četiri gola, bio mnogo efikasniji nego u Seriji A. Možda nastavi u istom stilu.

Ne propustite