Svakog četvrtka AdmiralBet i Synot slotovi donose vam 4000 besplatnih spinova

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.09.2022.
00:05
Izvor: Sportske.net

Da li imate vaš srećan broj? U septembru je sve u znaku broja 4!

Povezane vesti

Tim AdmiralBet-a je primetio da mnogim ljubiteljima slot igara broj 4 donosi sreću. Zato i ovog septembra nastavljaju sa dobrom praksom i sve svoje igrače obradovali su promocijom koja donosi proverenu kombinaciju – Synot originalne slotove i broj 4!

Svakog 4-og dana u nedelji, tokom septembra, možete da učestvujete u turnirima koji donose po 4 hiljade beplatnih spinova za čak 40 najboljih igrača!

Uživaćete u originalnim slot igrama koje su s posebnom pažnjom izdvojili za sve vas. Očekuje vas čitav niz različitih tema poput Amazonki i Aladinove lampe, koje će zasigurno doprineti vašoj maksimalnoj zabavi. Ukoliko ranije niste bili u prilici da se prepustite besprekornoj grafici, neodoljivim funkcijama kao i nekom od fantastičnih džek-potova Synot-a, onda je ova promocija sjajna prilika da zagrejete vaše prste i da otkrijete zašto su baš ovi slotovi jedna od najomiljenijih zabava među igračima. 

Svaki broj nosi specifičnu energiju i šalje posebnu vibraciju, zato dođite svakog četvrtka na isto mesto da zajedno testiramo sreću koju broj 4 donosi!

Sa svim pravilima Synot promocije možete se upoznati na AdmiralBet.rs sajtu.

Za sve nove igrače, koji još uvek nisu registrovani na sajtu, AdmiralBet je pripremio poseban bonus dobrodošlice.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak