Sve je spremno za nezaboravno finale - Furija ili gordi albion, ko će biti novi šampion Evrope?

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.07.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Vreme je za spektakl!

Povezane vesti

 

Ostali samo odabrani, oni koji će se u nedelju na Olimpijskom stadionu u Berlinu boriti za trofej i titulu novog šampiona Starog kontinenta. Finale je na programu od 21 čas, a pravdu će deliti francuski arbitar Fransoa Leteksije, kojeg se sećamo iz duela Srbije i Danske.

 

Za evropski tron će se boriti Španija i Engleska, ekipe koje dolaze iz dva potpuno suprotna spektra. Naime, kad je u pitanju Furija, reč je o ekipi koja je svakoga očarala partijama koje je pružila na prvenstvu, dok Albioni svojom igrom na ovom turniru ipak nisu pobrali simpatije ljubitelja fudbala, već ih nazivaju dosadnim i predvidivim.

 

Španci su imali drastično teži put do finala, a na tom putu su redom savladali Hrvatski, Italiju i  Albaniju u grupi, odnosno Gruziju, Nemačku i Francusku u eliminacionoj fazi, oborivši rekord po broju ostvarenih pobeda na Evropskim prvenstvima. Englezi su jedinu pobedu u grupnoj fazi ostvarili protiv Srbije, a sreća ih je pogledala u žrebu, koji im je u nokaut fazi dodelio Sloveniju, Švajcarsku i Holandiju za protivnike. Interesantno je da su izabranici Gereta Sautgejta na sve tri eliminacione utakmice do pobede došli nakon što su prvi primili gol.

 

Uzbudljiva borba nas očekuje u velikom finalu, a kako bi dodatno uživali u predstojećem spektaklu, kladionica AdmiralBet je za ovaj meč spremilaEURO tipsa kvotom koja iznosi 701.EURO tipe je nova igra, smeštena odmah pored bonus tiketa na sajtu AdmiralBet.rs, u kojoj možete da sastavite tiket po svojoj meri, kladeći se na kombinovane opklade,vezujući više različitih događaja na jednoj fudbalskoj utakmici, kao što su konačan ishod, broj golova, kornera, strelac itd. Celokupna ponuda je vezana za EURO 24, a kvote mogu narasti i do 1.500.

 

Pored toga, do kraja prvenstva vas očekuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, a ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. Naravno, tu su i brojni specijalivezani za finale, kao što su specijal da će Saka upisati asistenciju, dok će Belingem postići gol po kvoti 35, ili da će Karvahal biti strelac i dobiti žuti karton sa kvotom 60, a ne treba zaboraviti ni Pojačane kvote, podvučene žutom bojom, koje su dostupne za sva veća fudbalska takmičenja.

 

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusado 300.000 dinara!

 

Šta mislite, ko ide će biti šampion Evrope?

Ne propustite