Sve je spremno za novu sezonu NBA lige!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 22.10.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Večeras od 1.30 časova posle pomoći startuje nova sezona najjače košarkaške lige na svetu!

EPA-EFE/WU HONG
EPA-EFE/WU HONG

Povezane vesti

Utakmicom između Bostona i Njujorka u noći između utorka i srede počinje 79. sezona košarkaške NBA lige. Meč počinje u 1.30 časova po centralnoevropskom vremenu, dok se u drugoj utakmici ove večeri, od četiri časa, sastaju ekipe Los Anđeles Lejkersa i Minesote.

Titulu brane košarkaši Bostona, koji su prošle sezone u finalnoj seriji pobedili Dalas 4:1. Kao i pethodnih godina, prva zvezda Denvera je srpski košarkaš Nikola Jokić, dok za Atlantu igra kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović. Nikola Jović je i dalje član Majamija, dok će Vasilije Micić igrati za Šarlot. Još jedan naš košarkaš je član Atlante, ali će Nikola Đurišić u novoj sezoni igrati za filijalu Atlante, Koledž Park Skajhokse u Razvojnoj ligi. Mladi srpski košarkaš Nikola Topić je član Oklahome, ali se oporavlja od operacije kolena zbog čega će najverovatnije propustiti celu sezonu. Ekipu Toronta sa klupe će i ove sezone predvoditi srpski stručnjak Darko Rajaković.

I ove sezone se igra NBA kup, koji je na programu od 12. novembra do 17. decembra. Finale NBA kupa biće odigrano 17. decembra u Las Vegasu, dok se regularna sezona u NBA ligi završava 13. aprila naredne godine. Nakon toga sledi plej-in turnir, koji će biti odigran od 15. do 18. april, da bi plej-of gledali od 19. aprila. Finalna serija startuje 5. juna 2025. godine. Ol-star vikend se održava od 14. do 16. februara u San Francisku, a kako bi što više uživali u NBA ligi, a AdmiralBet se potrudio da obezbedi maksimalan užitak svim noćnim pticama, ljubiteljima košarke!

Bogata ponuda igrača, uzbidljivi specijali, jedinstvene igre, kao i brojne promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno!

Da li će Dončić i Embid postići više od 70 poena na jednoj itakmici? Može li neko da ubaci 15+ trojki na jednom meču? Hoće li Broni postići 30+ poena ove sezone? Ako mislite da znate odgovor, posetite sajt AdmiralBet.rs i naplatite svoje poznavanje najkavlitetnije košarke!

Ne propustite