Sve je spremno za plej-of Evrolige - Ko ide u Berlin?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.04.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Osam timova, četiri karte za F4 i jedna želja.

Povezane vesti

Brojni favoritI su već pokazali svoj PUN potencijal i opravdali zvanje favorita, ali smo navikli da nam četvrtfinale Evrolige donese neočekivane rezultate. Sa tim u vidu, ne bi trebalo nikoga otpisati unapred, a parove doigravanja čine:

Real Madrid (1) – Baskonija (8)
Panatinaikos (2) – Makabi (7)
Monako (3) – Fenerbahče (6)
Barselona (4) – Olimpijakos (5)

Plej-of Evrolige startuje večeras od 19.30 časova, kada će PAO ugostiti Makabi, nakon čega će Real ugostiti Baskoniju od 21 čas. Nova dva duela su na programu u sredu, a prvi na teren izlaze Monako i Fenerbahče od 19 časova, da bi potom od 21 čas snage odmerili Barselona i Olimpijakos.

Pred nama je vrhunski košarkaški spektakl, koji navijači širom Starog kontinenta sa nestrpljenjem iščekuju. Timovi će morati da pokažu svoju najbolju igru kako bi se izborili za svaku pobedu, jer u ovom delu takmičenja nema mnogo prostora za greške.

Svaki detalj, svaka akcija, svaki šut će biti od suštinskog značaja, a posebno će biti interesantno kako će se timovi prilagoditi jedni drugima, odnosno kako se treneri snalaze u taktičkim bitkama na terenu. Ovogodišnji plej-of donosi nam neke od najvećih imena evropske košarke, timove koji su se pokazali kao vrhunski konkurenti tokom cele sezone, a sa tim u vidu, kladionica AdmiralBet je spremila 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke za 5 ili više igrača. Ponuda se odnosi na sve ABA, NBA ili evroligaške igrače tokom trajanja plej-ofa, a pored ovih 10% freebeta, sve ljubitelje košarke očekuju i sjajni specijali, kao što su da će Lesor upisati 15+ poena uz 10+ skokova ili će Slukas postići 15+ poena i 10+ asistencija.

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, u subotu je startovala treća od šest faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Izaberite svoju plej-of petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj košarkaškoj ponudi!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak