Sve je spremno za spektakl - "Kraljevski klub" u grotlu "Arene"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.03.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta nas očekuje u nastavku novog duplog kola Evrolige!

ABA league/Dragana Stjepanović
ABA league/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

 Košarkaši Partizana su u utorak upisali bitnu pobedu protiv Baskonije u okviru 30. kola, čime su napravili veliki korak u borbi za mesto koje vodi u plej-in. Izabranici Žejka Obradovića su protiv baskijskih Bikova slavili sa 87:83, revanširavši se Dušku Ivanoviću za poraz iz 6. kola Evrolige.

 

Crno-beli se sada nalaze na 10. mestu na tabeli sa skorom 14-16, koliko ima i Valensija, koja je sinoć savladala Bajern, pa Bavarci sada imaju skor 13-17.Identičan skor kao minhenska ekipa imaju Armani i Efes, pa je Partizanu svaka pobeda do kraja regularnog dela sezone bitna, a priliku za novu pobedu Crno-beli će imati protiv Real Madrida večeras od 20.30 časova.Kraljevski klub je niz od tri vezana poraza u Evropi prekinuo pobedama nad Virtusom i Albom, pa je poprilično izvesno da će Real regularni deo sezone na vrhu Evrolige.

 

Ove dve ekipe su se sastale krajem godine, kada je Real bio ubedljiv sa 91:75, a i dalje se priča o četvrtfinalnoj seriji koju su odigrali prošle sezone. I dalje se sećamo Panterove trojke za pobedu u pvom četvrtfinalnom susretu, kao i duela između Egzuma i Jabuselea, pa ne bi bilo iznenađenje da i danas dođe do incidenta, pa je kladionica AdmiralBet spremila specijal da će Panter postići trojku za pobedu ili da će biti isključenje na obe strane, a kvota za ovaj događaj je 50. Pored toga, na sajtu AdmiralBet.rsse nalaze brojni drugi zanimljivi specijala, kao što su da će Doužer zabeležiti 10+ poena, uz 5+ asistencija i 5+ skokova, ili da će Kampaco upisati 15+ poena i 10+ skokova.Pored specijala, sve ljubitelje košarke očekuje 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketakoji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

 

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku druga od šest nedeljnih etapa Fazi slot maratona. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

 

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Ne propustite