Svečano otvaranje AdmiralBet lokala na Bežaniji

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.12.2022.
11:06
Izvor: Sportske.net

I za sam kraj ove godine, održana žurka za pamćenje povodom otvaranja AdmiralBet lokala na Bežanijskoj kosi

Povezane vesti

Sjajne vesti iz AdmiralBeta i na kraju godine! Sinoć je svečano otvoren još jedan AdmiralBet lokal na vrlo atraktivnoj lokaciji u beogradskom naselju Bežanijska kosa, u ulici Raška Dimitrijevića 2.

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da ugostimo sve naše postojeće kao i nove igrače, koji su uživali u sjajnoj atmosferi i muzici za koju je, kao i tokom cele 2022. godine širom Srbije, bio zadužen naš di-džej, ali i u besplatnom piću i keteringu.

Pored sjajnog provoda u društvu šarmantnih hostesa, posetioci su u novom lokalu na Bežaniji mogli da isprobaju sreću, te su mnogi od njih osvojili i vredne nagrade koje je AdmiralBet pripremio specijalno za ovu priliku.

Delio se raznovrsni promo materijal, među kojima su bili i brendirani duksevi, vrteo se i neizostavni točak sreće koji je igrače obradovao sjajnim količinima freebeta za sportsko klađenje. 

Sve vreme tokom trajanja žurke u periodu od 20h do ponoći, pljuštala je kiša džek-potova sa ukupnim nagradnim fondom od čak 100 000 dinara.

Izuzetno smo srećni i zadovoljni jer smo za sam kraj ove godine uspeli da iznenadimo sve igrače i  organizujemo još jednu nezaboravnu žurku u nizu, o kojoj će se zasigurno pričati i u narednoj 2023. godini.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak