"Sveci" napadaju Kneževinu, "Rosoneri" okupiraju "Večni grad"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.03.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Vikend pun derbija može da počne!

EPA-EFE/TERESA SUAREZ
EPA-EFE/TERESA SUAREZ

Povezane vesti

Većina vodećih evropskih liga je ušla u poslednju, odlučujuću, trećinu takmičenja koja će odlučiti dosta toga i doneti odgovore na brojna pitanja. Sjajan fudbalski vikend je na programu i ovog vikenda, a otvoriće ga dva uzbudljiva derbija, jedan u Italiji, drugi na Azurnoj obali.

Naime, u 20.45 časova Lacio dočekuje Milan na otvaranju 27. kola Serije A, da bi svega petnaest minuta kasnije Monako ugostio PSŽ u derbiju 24. kolu Lige 1. Što se tiče okršaja u Rimu, Nebeskoplavi su izgubili dve od poslednja tre ligaške utakmice, ali su pre toga savladali Bajern sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Prošlog vikenda Sarija izabranici su poraženi na gostovanju u Firenci sa 2:1, a situacija nije mnogo bolje ni u redovima njihovog večerašnjeg rivala. Milan je bez pobede na poslednja tri meča u svim takmičenjima, upisavši poraz od Monce i remi sa Atalantom u domaćem šampionatu, dok su u plej-of rundi Lige Evrope izgubili prvi susret protiv Rena.

Selimo se u Francusku, tačnije u Kneževinu Monako, gde domaćina očekuje okršaj sa liderom šampionata, koji je na zna za poraza na poslednjih 19 mečeva u svim takmičenjima. Sveci su u prošlom kolu Lige 1 remizirali upravo sa Renom, čime su prekinuli seriju od pet uzastopnih pobeda, od čega su tri došle u domaćem prvenstvu, a preostale u Kupu i Ligi šampiona. Sa druge strane, Monako igra poprilično promenljivo ove sezone, ali se nalaze na solidnom 3. mestu na tabeli. Kneževi su na poslednje tri ligaške utakmice upisali dve pobede, obe na gostovanjima i obe sa identičnim rezultatom – 3:2, da bi u tom periodu bili poraženi na svom terenu od Tuluza sa 2:1. Prethodno su se obrukali u osmini finala Kupa Francuske, kada ih je eliminisao trećeligaš Ruen nakon boljeg izvođenja penala.

Kada se uzmu u obzir svi uzbudljivi dueli koji se igraju u ligama petice, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu ponudu, koja uključuje brojne specijale, bonus tikete i fenomenalne kvote. Od specijala se izdvaja ponuda da će na meču između Lacija i Milana obe ekipe postigle gol, uz gol Olivijea Žirua, ili da će protiv Monaka Mbape postići barem jedan gol iz igre i jedan gol iz penala, a za oba meča su spremljeni i bonus tiketi sa ukupnim kvotama koje su veće od 100.

Celokupna ponuda, kao i brojne promocija, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Istražite kompletnu ponudu, iskoristite sjajnu ponudu ovog vikenda i naplati svoje poznavanje evropskog fudbala!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak