Tačan rezultat - 1:1 u derbiju Limasola

Autor: Milovan Longinov
subota 13.01.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

Gađajte rezultate i lepe kvote.

Povezane vesti

4969 Apollon Limassol - Aris Limassol 1:1 (6.20)

 

Posle gradskog duela protiv AEL-a iz Limasola, sledi duel protiv Arisa, aktuelnog šampiona države koji nije toliko dobar kao prethodne sezone, najverovatnije zbog uigravanja novih igrača. Ipak, moral aktuelnog šampiona je dosta porastao posle pobede nad Omonijom, slavili su u velikom derbiju i sada su na 35 bodova, što ih dovodi na samo sedam zaostatka u odnosu na vodeći APOEL koji je, ruku na srce, trenutno najbolji tim Kipra. I jedni i drugi su u dobrom raspoloženju i dobroj formi, Apolon je čak uspeo da remizira sa APOEL-om (2:2), pa će Aris imati veoma težak posao. Kladionice kažu da su gosti blagi favoriti, ali ne smemo nikada otpisati ekipu kao što je Apolon koja ima nekoliko sjajnih igrača u svojim redovima. Vidimo remi. 

 

4979 Kifisias - Olympiacos 0:2 bilo kada (1.84)

 

Utakmica dolazi za Pirejce posle velikog derbija u kom smo pogodili i tačan rezultat u prethodnoj listi. Sada nemaju nikakvog izbora, pobeda je velika obaveza koja mora da se odradi na najvišem nivou jer igraju protiv "fenjeraša". Poslednja pobeda za Olimpijakos je bila još 18. decembra, od tada su odigrali četiri meča, mučili su se i da postignu gol, sve to mora da prestane u duelu protiv Kifisiasa. Domaćin ima samo dve pobede u sezoni, čak 9 poraza do sada, nama je samo pitanje konačnog ishoda. Podsetimo, Kifisias je ekipa koja je poražena od PAOK-a na svom terenu sa 0:6, zašto Olimpijakos ne bi dao makar upola. Kvalitet jednih i drugih je jasno merljiv.

 

3046 Guadalajara Chivas - Santos Laguna 1:0 bilo kada (1.71)

 

Domaći su promenili trenera, Paunović je otišao, a na njegovo mesto je seo Fernando Gago, i spremni su za početak nove sezone, imali su veliki transfer u vidu Erika Gudiereza iz PSV-a za 5.5 miliona evra, ono što je njima bilo najbitnije, ostao je Alvarado, jedan od najboljih fudbalera lige, a ostali su i Čikete i Beltran. Definitivno jači ulaze u novu sezonu, ciljevi su veoma visoki, a gosti su pretrpeli nekoliko odlazaka, najveći je odlazak Brunete u Tigres, imaće problema sa uigravanjem na startu sezone i zbog toga više šanse za pobedu dajemo Čivasu. Verovatno će biti neizvesno, možda odluči i jedan gol, neće ovde biti previše prilike da se jedni ili drugi razmahnu u napadu. Ipak, sigurniji smo da će domaćin povesti na ovom meču, kvota uopšte nije loša.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak