Testirajte svoje poznavanje engleskog - Ko zna za desetku dobija četvrtinu miliona

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.08.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Pokažite znanje iz runde u rundu i osvojite 250.000 dinara.

Povezane vesti

Nekada smo engleski učili gledajući popularne filmove i serije, da bi ga usavršili zahvaljujući Premijer ligi. Početak nove sezone Engleskog šampionata je na programu večeras od 21 časova kada se sastaju Mančester junajted i Fulam, a kao i uvek, i ova sezona dolazi sa novim izazovima!

Predviđa se da će sezona 2024/25 biti jedna od najuzbudljivijih u poslednjih nekoliko godina. Četvorostruki uzastopni šampion Engleske, Mančester siti, izgleda zastrašujuće ove sezone, Liverpul deluje ranjivo, dok se Arsenal ozbiljno pojačao sa namerom da se ponovo istakne kao kandidat za osvajanje trofeja. Naravno, tu su uvek neugodne ekipe kao što su Totenhem, Aston Vila, Njukasl i Vest Hem, a biće zanimljivo videti kakvu će sezonu imati Čelsi, jedno od najvećih prošlogodišnjih razočarenja u ligama petice.

Biće ovo još jedna sezona puna uzbuđenja, preokreta i golova, a kako bi dodatno uživali u najboljem engleskom fudbalu kladionica AdmiralBet je odlučila da nagradi sve koji pokažu poznavanje engleskog za desetku. Naime, svako kolo ove sezone vam donosi pravi test znanja – ko pogodi svih 10 parova u jednom kolu, odnosno dobije čistu desetku, osvaja fenomenalnih 250.000 dinara! Pored toga, povodom početka nove PL sezone, AdmiralBet je spremio dodatnih 30% freebeta na prvi dnevnu depozit svakog dana od petka 16. do nedelje 18. avgusta.

Kako bi testirali svoje znanje potrebno je da odigrate konačan ishod na svih 10 parova u kolu, sa minimalnom uplatom od 100 dinara. Ko pogodi svih 10 parova osvaja 250.000 dinara, a ukoliko više igrača dobije desetku, ta brojka će ravnomerno biti raspoređena dobitnicima. Takođe, pored engleskog, igrači će svakog kola imati priliku da pokažu znanje i španskog fudbala i osvoje dodatnih 250.000 dinara.

Testiranje svog poznavanje engleskog fudbala je dostupno svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Pažljivo sastavite tiket, pogodite svih 10 ishoda u kolu i naplatite svoje poznavanje najboljeg engleskog fudbala!

Ne propustite