Tip izlog - Angola pravi senzaciju na Svetskom prvenstvu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 08.12.2023.
11:31
Izvor: Sportske.net

Spektakl u NFL-u.

Povezane vesti

Rukomet

43161 Austria W – Angola W 2 (2.45)

Blizu jedne od najvećih seznacija u istoriji ženskog rukometa bila je Angola na startu ovogodišnjeg Svetskog prvenstva. Ušla je afrička selekcija u egal završnicu sa vicešampionom sveta Francuskom, ali su Francuskinje nekako sačuvale „živu glavu“ i slavile sa 30:29. Ipak, remijem protiv Islanda, Angola je izborila plasman u narednu rundu, a sada je tamo čeka duel sa Austrijom. Daleko su Austrijanke od vrha svetskog rukometa, do ove faze stigle su pobedama nad slabašnim Grenladnom i Južnom Korejom, dok ih je Francuska savladala sa ubedljivih 41:27. Sada bi sreća mogla da se osmehne Angoli i ova zanimljiva selekcija ostvari veliki trijumf na najvećoj rukomentoj smotri.

42685 MT Melsungen – SC Magdeburg 2 (1.58)

Prvaka Evrope i sveta, sjajni Magdeburg, očekuje novi izazov u domaćem šampionatu. Lider nemačke Bundeslige u meču 16. kola gostuje zahuktalom Melsungenu koji se trenutno nalazi na visokoj četvrtoj poziciji. Ipak, jasno je da je Magdeburg klasu iznad rivala. Radi se o ekipi koja ove sezone u šampionatu ima samo jedan poraz, dok uporedo veoma dobro gura i u Ligi šampiona. Podatak koji nam otklanja sve sumnje oko pobednika ovog duela jeste serija Magdeburga od 19 pobeda, a gde su devetnaest tu je i 20.

Američki fudbal

50123 Kansas City Chiefs – Buffalo Bills Ukupno poena 48.5 više (1.88)

Utakmica koja bi trebalo da obeleži četranestu nedelju NFL šampionata jeste duel u Kanzasu između domaćih Čifsa i Bafalo Bilsa. Aktuelni šampioni Čifsi ne blstaju ove sezone. Trenutno su na skoru 8-4, što im je dovoljno za lidersku poziciju na Zapadu AFC-a, ali su im potrebne pobede do kraja „regularnog“ dela sezone kako bi bili nosioci u plej-ofu. Na drugojs trani Bilsi još uvek nisu izborili plasman u doigravanje. Tim koji predvodi kvoterbek Džoš Alen je sa polovičnim učinkom 6-6 durgi na Istoku AFC-a. Obe ekipe prepoznatljive su po sjajnimnapadima i kvoterbekovima. Ako kod bilsa glavnu reč vodi Alen, isto, a možda i još izraženije važi za Patrika Mahomsa kod Čifsa. Zato očekujemo njihov veliki obračun i puno poena praćenih dramomna ovoj utakmici.

 

Ne propustite