Tip izlog - Da li će se Alba raspucati u Kataloniji?

Autor: Lazar Nikolić
petak 11.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Čak osam NFL parova.

Povezane vesti

50285 Chicago Bears - Jacksonville Jaguars 1&više od 44.5 poena (3.25)

 Rani termin, 15:30, utakmica se igra u Londonu, privuću će veliku pažnju. Jaguari su loš, pobeda u pet mečeva, mada je ostvarena prošlog vikenda, tesno protiv Koltsa. Problem ekipe sa Floride je odbrana, primaju mnogo poena pasom, pa bi u glavnoj ulozi mogao da bude kvoterbek "Medveda" Kejleb Vilijams. On je bacio pet pasova za tačdaun u poslednja tri meča, tim iz Čikaga je u poslednje dve nedelje tukao Panterse i Ramse. Po nama, bolja su ekipa, ili možda manje slaba, trebalo bi i da bude efikasno na stadionu Totenhema.

50287 New England Patriots - Houston Texans 2 hendikep -5.5 (1.65)

Pobeda iz prve nedelje, sa starta protiv Bengalsa je za trenutak zavarala mnoge kada su u pitanju "Patriote". Brzo je slavna franšiza iz Bostona spuštena na zemlju, kao da je poraz od Sijetla u produžetku bio uvod u lošu seriju. I sada u Masačusets stižu Teksansi koji predvođeni odličnim Si-Džej Stroudom deluju kao tim spreman da baci rukavicu Čifsima. Jasno je, slabili su od dvostrukog uzastopnog prvaka, ali je pobeda protiv Bafala prošle nedelje pokazala da mogu mnogo. Ako budu stegli odbranu, domaćima se ne piše dobro.

50288 Tennessee Titans - Indianapolis Colts više od 44.5 poena (2.05)

Džo Flako je probudio napad Koltsa, u poslednja dva meča zamenio je povređenog Entonija Ričardsona. Iskusni kvoterbek je podsetio na dane iz Rejvensa, pa je Indijanapolis protiv Stilersa i Džeksonvila postigao trideset poena u proseku. Ohrabreni će u Tenesi, "Titani" su odmorniji, imali su slobodan prošli vikend i vreme da uživaju u pobedi iz majamija. Prošle godine ove ekipe su na istom mestu odigrale dramatičan meč koji je rešen u produžetku. Sada je sve potpumo otvoreno, možda ponovo bude drame, nadajmo se da će biti dosta poena, kao prošlog decembra u Nešvilu.

50290 Baltimore Ravens - Washington Redskins 1 hendikep -6.5 (1.87)

Redskinsi, odnosno Komandersi kako se sada zovu zbog nanovo nađene političke korektnosti u Americi mogu da budu zadovoljni kako se novi kvoterbek Džejden Denijels snašao. Momak sa Lujzijane je bacio četiri tačdaunu, preko 1110 jardi, kompletirao oko 77% pasova. Jasno, nećemo vas daviti dalje podacima, franšizu iz prestonice čeka dalek i trnovit put. Ipak, četiri pobede posle uvodnog poraza u Tampi su podigle euforiju u distriktu. Čini nam se da se serija završava u obližnjem Baltimoru. Rejvensi su posle uvodnih poraza podigli glavu, protiv Sinsija je Lamar Džekson, dvostruki MVP bacao kao posednut. Pratimo formu, pobea Baltimora uz jedan tač-daun prednosti je realna.

50292 Denver Broncos - LA Chargers 2 (1.62)

Ovo bi moglo da bude zanimljivo, Bronkosi u šestu nedelju ulaze posle pobede protiv Rajdersa, a njihov "mozak" Bo Niks je imao najbolji meč kratke profesionalne karijere. Momak koji je bio 12. pik drafta je bacio 206 jardi, rastu mu procenti, ali biće teško protiv Čardžersa. Gosti iz Kalifornije su igrali prošlog četvrtka, deset dana pauze nisu malo, a dobro im je došlo da se oporave Herbert i Džo Bosa. Iako su Bronkosi u seriji pobeda, gosti su protiv šampiona Čifsa odigrali dobro i pored poraza, po nama postoji jasna razlika u kvalitetu, iskusniji tim iz Los Anđelesa bi trebalo da dobije ovu utakmicu.

50291 Las Vegas Raiders - Pittsburg Steelers manje od 37.5 poena (1.73)

Ako Stilersi žele poboljšanje moraće da se vrate osnovama, čitaj, jakoj odbrani. Tim iz Pitsburga stiže u Nevadu nakon bolnih poraza od Dalasa i Indijane. Primili su 47 poena u poslednja dva meča i to je veliki problem. Prošle godine su dobili u Las Vegasu, Rajdersi umeju da budu opasni, pitajte Rejvense. Lag Vegas je nezgodna ekipa, obe pobede ove sezone su bile protiv timova iz AFC North, ali i dalje ostaje pri tvrdnji da ekipa iz Las Vegasa nije ništa više do prosečnog tima. Odbrana će se pitati, očekivali smo veću kvotu na Pitsburg, ovako idemo na manjak poena...

50295 New York Giants - Cincinatti Bengals 2&više od 48.5 poena (3.00)

Ako Benglasi dobiju u Njujorku, to može da bude samo veliki broj poena. Nestvaran je podatak da Sinsinati ima četiri poraza u pet mečeva, a da je Džo Berou bacio 12 tačdauna najviše u ligi. No, moraće da nastave da igraju efikasno, teško da mogu da zadrže trčanje Džajantsa odnosno Tajrona Trejsija koji je prošle nedelje imao 129 jardi u pobedi protiv Sijetla koja je, priznaćemo, iznenađenje. Njujork može da kombinuje igru, Danijel Džons ili "Deni Dajms" kako ga zovu je sada već veoma iskusan, ali ako Džajantsi daju dvaesetak poena teško mogu ovo da dobiju.

50296 New York Jets - Buffalo Bills manje od 40.5 (1.83)

Dve pobede u pet utakmica nisu bile dovoljne za Džetse, smenjen je trener Robert Saleh u utorak, privremeno će ih voditi defanzivni koordinator Džef Ulbrih. Bilsi su kao i rival u Monday Night utakmici imaju dva poraza u nizu, ako je neuspeh u Baltimoru bio očekivan, sigurno su se nadali nečemu u Hjustonu. Zategnuće odbranu, recept su dueli sa Majamijem i Jaguarima. Dozvolili su timovima sa Floride po 10 poena. Tradicionalno kada igraju ovi rivali dolazi "minus", možda tako i bude ovog puta, po nama to je bolja opcija nego pobeda Bilsa što će biti jedna od omiljenih opklada ovog vikenda.

15771 Barcelona - Alba Berlin gost više od 73.5 poena (1.82)

Alba nema šta da izgubi u Barseloni, Blaugrana je favorit, alarmi su upaljeni posle poraza u Kaunasu, jedva su dobili u Ljeidi. Alba je poražena od Panatinaikosa, ponovo imaju jedan od najslabijih timova u Evroligi, ali neće odstupiti od svoje igre. Mnogo šuteva, na momente jurnjava, oni su za vikend izgubili u Bonu, teško će iznenaditi u Kataloniji. Ali, ono što mogu je da uvedu meč u brži ritam, dosta poena, moguće je da i Barsa napravi razliku u prvom delu pa da se malo opuste u nastavku. Alba plus poeni zaista deluje primamljivo.

78058 Beterbiev, Artur - Bivol, Dmitriy 1 nokaut (2.90)

Neće biti lako Beterbijevu u Rijadu u meču za ujedinjene titula u lako-teškoj kategoriji. On je šampion u WBC, IBF i WBO verziji, sada će se Čečen sudariti sa Dmitrijem Bivolom koji je prvak u IBO verziji. On je titulu osvojio u Rijadu protiv Artura Lindona u decembru, posle toga je pobedio Malika Zinada takođe u Saudi Arabiji. Oba boksera su neporažena, Bivol koji je delom Rus, delom Korejac od 23 pobede ima 12 nokauta, Beterbijev ima zastrašujućih 20 nokauta u 20 borbi. Ako dobije, jedini način bi mogao da bude nokautom, ići će na to, Bivol ima adute da se suprotstavi rivalu, ali kako rekosmo, ako Beterbijev ujedini titule, to će verovatno biti novim nokautom.

 

Ne propustite