TNT ponuda - Evo gde "bombe" mogu da eksplodiraju, furiozan start na "Etihadu" za kvotu 31!

Autor: Lazar Nikolić
petak 29.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Pred vama su tipovi sa velikim kvotama.

Povezane vesti

2172 Dornbirn - Horn GGI&GGII (14.5)

Obratite pažnju na ovaj par druge austrijske lige. Dornbirn, ekipa sa krajnjeg zapada Austrije, na tromeđi sa Nemačkom i Švajcarskom je godinama igrala zabavne mečeve sa dosta golova. "Crveni šortsevi" se ove sezone bore za opstanak, nisu efikasni, ali mogu da prime dosta golova. Remi im ne znači puno, stiže im Horn koji je domaća ekipa, ali se ne brani na strani, završiće u sredini tabele. Domaćin obično jurne na početku, primi rano gol, ovaj meč bi baš mogao da bude efikasan, i jedni i drugi su prilično bezbrižni u poslednjoj liniji.

5123 Melbourne City - Newcastle Jets 7+ (13)

Pre svega napomena, igra se u subotu rano ujutru, pa nemojte da se iznenadite i propustite možda priliku za "masnu kvotu". Ove ekipe obožavaju da igraju na golove. Melburn Siti nije tako dobar kao prošle sezone kada su osvojili titulu. Oni naravno pripadaju "Siti Grupi", nije čudno što igraju ofanzivno, a u gosti stižu Džetsi koji su baš bušni van svog terena, primaju gotovo tri gola po meču. U prošlom kolu domaći su savladali Vondererse sa 7:0, sada bi i gosti mogli da doprinesu našoj opkladi.

1315 Torino - Monza tačan rezultat 1:1 (6.10)

Jasno da je ovo predlog za manji ulog, dva poslednja meča su završena ovim rezultatom, sa druge strane to naravno ništa ne mora da znači. Ali, miriše na "iks", obe ekipe su u sredini, Lombardijci igraju odlično, drugu godinu u nizu, ali nemaju neke ambicije da izađu u Evropu, a i nerealno je da stignu do šestog mesta. Ni "Bikovi" nemaju kvalitet za nešto više, iako se stalno busaju da je njihova sledeća sezona. Ovo su ekipe koje primaju malo golova, iako nema pritiska, nije verovatno da će, pre svega trener domaćih Jurić odustati od svoje vizije fudbala. Hajde da probamo, da i treći put u nizu ovi timovi odigraju 1:1.

1800 Benfica - Chaves GG&3+I (6.40)

Benfika odavno nije napunila nekoga, možda je gostovanje ekipe sa granice koja se davi idealna prilika za "Orlove" koje čeka i nastavak igranja u Ligi Evrope pošto su eliminisali Rendžerse. Šaveš je poslednji, doduše ništa nije gotovo, malo su podigli glavu nakon horor početka, ali ono što je konstanta je da primaju previše golova za portugalske standarde. "Španci" kako ih podmešljivo ponekad zovu, jer je u pitanju gradič blizu granice koji je najbliže susedstvo i ekonomski povezan sa Galicijom, su doživeli nekoliko katastrofa ove sezone, ali su recimo Bragi dali gol. Naš scenario je da do poluvremena Benfika reši sve, a da posle toga u opuštenoj atmosferi na "Lužu" eventualno Trasmontanosi odnosno "Brđani" i sami zatresu mrežu tima koji vodi mrtvu trku sa Sportingom za titulu.

1027 Tottenham - Luton 7+ (7.45)

Uvek treba obratiti pažnju na Totenhem kada su golovi u pitanju. Teško, ali ne i nemoguće, pogotovo ako "Šeširdžije" nastave u svom stilu da postižu golove na početku i igraju efikasne utakmice. Jer, obradili smo predstojeći duel u Severnom Londonu u rubrici "Mešalica", očekujemo pobedu "Pevaca", ali podsetimo da su odigrali nekoliko rolerkostera. Isto važi za debitanta u PL, setimo se samo meča sa Bornamutom koji su izgubili na nemoguć način posle vođstva o 3:0. Ne bi bilo čudno da vidimo novi triler, da se meč rano otvori, sigurno da Luton nema nikakvu nameru da se samo brani protiv favorita koji juri povratak u Ligu šampiona.

1240 Alcorcon - Amorebieta tačan rezultat 0:0 (6.85)

Katanac, ovo su timovi koji se bore za opstanak, nisu ni navikli na Segundu, mada je ekipa iz Madrida, domaćin bila u nekoliko navrata u drugoj ligi. Baski su prvi put pre par godina ispali sa timom amatera, odmah se vratili kroz pakao Segunde B (treća liga) i još jednom se bore za opstanak. Biće baš napeto, timove deli par bodova, Alkorkon je prvi iznad crte. "Žuti" uglavno igraju od 0-1, gube ili dobijaju minimalcem, gosti sa severa, uglavnom zbog neiskustva imaju problem na putovanjima, mada su poboljšali "krvnu sliku" nakon pobeda od 1:0 protiv Saragose i Andore na strani. Sve u svemu, biće dosta straha, Alkorkon jeste favorit, ali ne bi bilo nikakvo iznenađenje da na stadionu "Sveti Dominik" mreže ostanu netaknute.

1000 Manchester City - Arsenal oba tima daju gol u prvih 15 minuta (31)

O velikom derbiju PL imate posebne strane u magazinu, sigurno da je u pitanju najzanimljivija utakmica vikenda. Biće mnogo opklada, ovo je jedna koju ćemo probati. Jeste mnogo važno, jeste da će biti mnogo opreza, ali fudbal je do detalja. I kada je tako, moguće je da neki rani gol natera oba tima u trku. Siti je dva puta ove sezone "došao" gol-gol u prvih 15 minuta, to nije malo, s obzirom na ogromnu kvotu. Ako timovi "razmene udarce" već na startu meča eto nama lepog profita!

6954 FC Copenhagen - Brondby 2+I&2-3II (7.00)

Derbi grada, dva tima koja su obeležila danski profesionalni fudbal (amaterski je ukinut tek 1992. godine). Brondbi je dominirao u poslednjoj deceniji prošlog veka, posle su "Lavovi" koji imaju više novca preuzeli primat. Svaka utakmica je veoma vatrena, neuobičajeno je na tribinama u Skandinaviji videti takav animozitet. Brondbi je mnogo bolji nego prošle sezone, tim iz četvrti Vestenen je u trci za titulu. Počinje plej-of, "žuto-plavi" imaju bod prednosti u odnosu na najvećeg rivala, ali treba u ponedeljak preživeti "Parken". Nema mnogo kalkulisanja u Danskoj, iako je poslednji meč kada je Kopenhagen bio domaćin završen bez golova. Uglavnom gledamo vatromet od početka, pa ćemo probati sa golovima u oba poluvremena...

5235 Livingston - Celtic gost 2+I&2+II (6.15)

Lepa kvota ako Selltik napuni Livi. Nije da se šampion proslavio ove sezone po povratku Brendana Rodžersa, niti ima iskoraka u Evropi, niti će odbraniti triplu krunu. Izgubili su već Liga kup, sada su se vratili na čelo tabele, ali sa utakmicom više od Gersa. Gostovanje protiv "Lavova" obično protekne bez problema, i sada su ogromni favoriti jer domaćin se sprema po svemu sudeći za život u Čempionšipu. Prikucani su za dno, teško i da u plej-autu osim nekog dramatičnog skoka forme mogu da se izvuku. Po svemu sudeći nakon pet godina ekipa koja se nalazi u blizini Edinburga, tačnije na putu koji spaja dva najveća grada će igrati u nižem rangu.

6070 Boca Juniors - San Lorenzo vreme prvog gola 61-75 minut (10.5)

Kada igra San Lorenco kod kuće, najčešće je 1:0, pogodili smo tačan rezultat protiv Sarmiento Hunina, nije bilo preteško. Jer, "Sveci" su kod kuće u Liga kupu ove sezone, poslednja tri meča računajući i nacionalni kup dobili istim rezultatom. Tim već godinama igra baš rigidno, u jedno budite sigurni, odlučiće se za defanzivu i na "Bombonjeri". Koliko će izdržati pitanje je, ali nam je ova opklada zapala za ok. Dva tima imaju tradiciju igranja napetih mečeva, u novembru je bilo 1:1 u Almagru, kada su poslednji put gostovali gigantu izgubili su "minimalcem". Moguće je da bunkker izdrži prvih sat vremena, kvota je primamljiva...

 

Ne propustite