Utorak poslednji dan kvalifikacija, iskoristi ponudu AdmiralBeta

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 11.09.2023.
21:28
Izvor: Sportske.net

U utorak kraj reprezentativne pauze

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije su se nakon poraza od Mađarske vratili na pobednički kolosek trijumfom nad Litvanijom u gostima. Piksijevi izabranici su slavili sa 3:1, a sva tri gola za našu reprezentaciju je postigao Aleksandar Mitrović. Orlovi se sada nalaze na deobi 1. mesta grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa 10 bodova, koliko ima i Mađarska, koja ima meč manje.

Sledeći izazov za selekciju Srbije je gostovanje u Mađarskoj. U utorak nas poslednjeg dana ovog kvalifiacionog prozora  očekuje čak 9 mečeva, a najuzbudljivije će biti Milanu, gde od 20.45 časova Italija dočekuje Ukrajinu. U istom terminu se sastaju Škotska i Engleska u prijateljskom meču, da bi se svega 15 minuta kasnije snage odmerili Nemci i Francuzi, takođe u prijateljskom meču. Kako bi što više uživali u preostalim duelima, kladionica AdmiralBet je spremila promo kod ORLOVI koji svakog dana do 12. septembra donosi 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita.

Bonus u visini do 20.000 dinara je dostupan svima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Ukucajte promo kod, preuzmite freebet bonus i uživajte u reprezentativnom fudbalu uz AdmiralBet!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak