Uz AdmiralBet Cash out opciju isplatite tiket bilo kada

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.12.2022.
13:33
Izvor: Sportske.net

Pred sam kraj SP-a u Kataru, aktivirajte Cash Out opciju u AdmiralBetu i isplatite vaš odigrani tiket u bilo kom trenutku – i za vreme trajanja mečeva

Povezane vesti

Svetsko prvenstvo u fudbalu se polako približava kraju i uskoro ćemo saznati ko osvaja „boginju“. Ono što je posebno interesantno za aktuelni Mundijal, jeste to da od samog početka vlada vrlo uzbudljiva atmosfera i prate ga izuzetno nepredvidivi mečevi, među kojima se izdvajaju i one poslednje, četvrtfinalne utakmice, u kojima je Maroko izbacio Portugal a Hrvatska pobedila Brazil na penale i plasirala se u polufinale.

Dakle, svedoci smo neverovatnih preokreta tokom ovog SP-a u Kataru, to potvrđuju i oni najveći poznavaoci i ljubitelji fudbala i klađenja. Kako se izboriti sa svim tim izazovima koji, čini se više nego ikada, utiču na krajnji ishod vaših odigranih tiketa? Uz AdmiralBet Cash Out opciju konačno možete da predahnete i da isplatite vaš onlajn tiket i to u bilo kom trenutku!

Bez mnogo stresa i strepnje, odigrajte vaš uvek dobitni tiket koji možete isplatiti bukvalno bilo kada i tako uvek osigurati vaš dobitak.

Dakle, ukoliko uplatite vaš tiket i u određenom trenutku se ipak predomislite ili shvatite da ishod neće biti onakav kao što ste zamislili, a želite da osvojite bar deo svog novca, uz ovu AdmiralBet opciju u prilici ste da naplatite svoj tiket bilo kada – i u toku trajanja mečeva! 

Sjajno, zar ne? Posebno sada, tokom SP-a u fudbalu, koje nam je i te kako pokazalo koliko sve može da bude vrlo neizvesno do samog kraja.

Aktivacija ove opcije odnosi se na sve onlajn tikete kao i na sve sportove, ne samo na fudbal. Pa, bilo da ne propuštate nijednu mundijalsku utakmicu, posebno ne sada na samoj završnici ili se kladite isključivo na mečeve Evrolige ili neke druge košarkaške lige, u svakom slučaju možete aktivirati ovu Cash Out spasonosnu opciju.

Više informacija o širokoj ponudi sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i o samoj Cash Out opciji, možete pronaći na AdmiralBet sajtu ili aplikaciji OVDE.

Za sve nove igrače i ljubitelje sporta tu je i sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara, bez depozita, koji možete iskoristiti i na sastavljanje tiketa i za ludu zabavu na slotovima. Potrebno je samo da preuzmete novu AdmiralBet aplikaciju ovde i da registrujete i verifikujete vaš nalog OVDE.

Takođe, sve do kraja SP-a u Kataru, AdmiralBet vas svakog dana časti sa 30% freebet-a na vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalogu, uz promo kod SP2022, više informacija OVDE.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak