Uživo - Sjajan način da zaradite novac za letovanje!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 30.05.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Ova avantura vam donosi zabavu vrednu 500.000 dinara!

Povezane vesti

 

Bliži se sezona godišnjih odmora, neki su već uzeli slobodne dane i rezervisali letovanje, neki tek treba to da urade, ali jedna star je sigurna, a to je da je para nikad dosta kad je sezona putovanja u toku. Čak iako ne zafale, sigurno ne bi smetalo da se uplati još jedno more ili dopuni budžet za predstojeće letovanje.

 

Sa tim u vidu, izdvajamo jedan sjajan način da zaradite novac, a da se pritom zabavite. Naime, kladionica AdmiralBet je spremila novu avanturu za sve svoje igrače u vidu novog turnira uživo, koji donosi uzbudljivu borbu za 500.000 dinara. Sve učesnike turnira do 2. juna očekuje nezaboravna zabava na ruletu uživo, kao i drugim izvdojenim live igrama, ana kraju turnira 40 najboljih igrača će podeliti fenomenalan nagradni fond.

 

Jedini preduslov za učešće na turniru je da igrač ima otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara!

 

Pored navedenih promocija, AdmiralBet je pripremio još mnoštvo drugih aktivnosti za sve ljubitelje slota, igara uživo, virtuala i sportskog klađenja. Primera radi, u toku je 1. faza Elbet turnira na kojem možete da osvojite iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat ili do 160.000 dinara, a tu je i 20% cashbacka na Amusnet igrama. Ukoliko preferirate sport, AdmiralBet je organizovao Festival košarke koji vam donosi 10% freebeta od svakog tiketa na kojem ste se kladili na učinke 5 ili više igrača.

 

Ne oklevajte, već zaigrajte odabrane igre uživo, napadnite vrele dobitke i provedite leto u društvu svojih omiljenih live igara, samo na AdmiralBet.rs!

Ne propustite