Vreme je za četvrti meč finala Zapada - Može li Minesota da izbegne metlu?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.05.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Dončić i Irving nastavljaju lov na Vukove!

Povezane vesti

Nakon što su napravili dupli brejk na početku finalne serije Zapadne konferencije, Dalas je predvođen Lukom Dončićem i Karijem Irvingom odbranio domaći teren i sada se nalazi na samo jednu pobedu od velikog finala u kojem ga čeka Boston. Dve najveće zvezde Mavsa su ukupno postigle 66 poena, obojica po 33 poena, a šansu da se plasiraju u finale i uruče Minesoti metlu će imati večeras, od 2.30 časova posle ponoći.

Vukovima je potrebno pravo čudo, a do sada se nijedna NBA ekipa nije vratila nakon zaostatka od 3:0 u seriji. Momentum je sada definitivno na strani Dalasa, ali se Edvards, Tauns, Gober i družina neće predati bez borbe. Sa tim u vidu generalni sponzor takmičenja, kladionica AdmiralBet, spremila Festival košarke koji svim ljubiteljima košarke i sportskog klađenja donosi 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Tiket mora da sadrži opklade na učinke za 5 ili više igrača, a ponuda se odnosi na sve ABA, NBA ili evroligaške igrače tokom trajanja plej-ofa. Pored ovih 10% freebeta, sve ljubitelje košarke očekuju i sjajni specijali, kao što su da će Dončić postići 30 ili više poena, uz po 10+ skokova i asistencija ili da će Edvards ubaciti 40+ poena.

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj košarci i najširoj košarkaškoj ponudi!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak