Vreme je za FInal Four, pogledajte šta nas čeka u Kaunasu!

Autor: Boris Jovanović
petak 19.05.2023.
11:55
Izvor: Sportske.net

Stigli smo do samog kraja Evrolige, ko će zameniti Efes na krovu Evrope?

Povezane vesti

Neverovatan plej-of Evrolige je iza nas, čak tri od četiri četvrtfinalne serije su odlučene u majstorici i četiri ekipe, koje su i na kraju regularnog dela sezone zauzele prve četiri pozicije, su se izborile za mesto na završnom turniru u Kaunasu. Petak je dan kada se igraju polufinalni dueli, a prvi na parket Žalgiris  Arene će izaći košarkaši Olimpijakosa i Monaka koji se sastaju od 17 časova, dok je za 20 časova zakazan šesti ovosezonski El Klasiko između Barselone i Real Madrida.

Prvoplasirani tim regularnog dela sezone, ekipa Olimpijakosa, je do polufinala stigla nakon što je u plej-ofu savladala Fener u 5 utakmica, dok su Kneževi eliminisali Makabi, takođe nakon 5 mečeva. Sa druge strane, Barsa je u četvrtfinalu bila bolja od Žalgirisa, nesuđenog domaćina, a svima nam je već dobro poznato kako je kraljevski klub izborio mesto na F4 turniru. Prethodnih par sezona smo imali prilike da uživamo u neverovatnim utakmicama i neizvesnim završnicama, što sigurno ni ove godine neće izostajati, a još jedna stvar na koju ljubitelji košarke mogu da računaju je promo kod EL2023 koji im donosi 50% freebet bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita u AdmiralBetu, tokom celog F4 vikenda. Veliko finale i utakmica za treće mesto se igraju u nedelju, tako da se navedeni bonus može iskoristiti čak 3 puta do tada unošenjem promo kod EL2023 prilikom dopune AdmiralBet naloga.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača.

Šta mislite, ko će se naći u velikom finalu? Pogledajte kompletnu AdmiralBet ponudu, uključujući i sjajne specijale, sastavite dobitni tiket i uživajte u samoj završnici najelitnijeg evropskog takmičenja uz AdmiralBet!

Ne propustite

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak