Vreme je za finale - Atalanta ili Leverkuzen, ko će ispisati istoriju?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 22.05.2024.
18:09
Izvor: Sportske.net

Prvi trofej posle više od 60 godina ili tripla kruna bez poraza?

Povezane vesti

Pred nama je prvo finale nekog evropskog takmičenja ove sezone! Od 21 čas na Aviva stadionu u Dablinu se sastaju Atalanta i Leverkuzen, a iako je reč o finalu, ovaj meč će imati dodatnu težinu za oba kluba. Naime, Bajer i dalje ne zna za poraz ove sezone, a Farmaceute očekuju dva finala do kraja nedelje. Ukoliko ne izgube, sezonu će završiti bez poraza i potencijalno osvojena tri trofeja.

Izabranici Ćabija Alonsa su u polufinalu savladala Romu ukupnim rezultatom 4:2. Sa druge strane, Boginja iz Bergama je na korak od finala eliminisala Marsej, a ovo će biti prva prilika za crno-bele iz predgrađa Milana da osvoje neki veći trofej posle više od 60 godina. Poslednji trofej Atalanta je osvojila Kup Italije 1963. godine, kada je zahvaljujući het-triku Anđela Domenđinija savladan Torino sa 3:1.

Sa jedne strane je ekipa koja pretenduje da nepobeđena osvoji triplu krunu, dok je na drugoj strani ekipa koja više od šest decenija čeka sledeći trofej. Ulog je ogroman i uzbuđenje je zagarantovano, pa je sa tim u vidu kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod će biti aktivan za finale Lige konferencija koje se igra sledeće srede, kao i za finale Lige šampiona u kojem sastaju dortmundska Borusija i Real Madrid.

Interesantno je da će Real Madrid imati priliku da osvoji svojevrsnu duplu evro krunu. Reč je o fudbalerima Reala koji igraju finale Lige šampiona, dok košarkaši, koji su aktuelni šampioni Evrope, učestvuju na Fajnal for turniru Evrolige u Berlinu. Ovakav podvig je ostvario upravo Real Madrid, ali poput Atalante, i ovaj uspeh se dogodio pre tačno 60 godina, pa je kladionica AdmiralBet spremila specijal da Real Madrid osvaja i Ligu šampiona i Evrloligu.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara!

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u fudbalskom spektaklu uz AdmiralBet!

Ne propustite