Vreme je za finale - Druga prilika za Violu ili prvi evropski trofej za Olimpijakos?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 29.05.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta nam donosi finale Lige konferencija!

Povezane vesti

 Novo evropsko finale je pred nama! Od 21 čas na OPAP areni u Atini se sastaju Olimpijakos i Fiorentina u borbi za trofej Lige konferencija.

 

Pirejci se ove sezone nisu baš proslavili u domaćem šampionatu, ali se nalaze na korak od osvajanja svog prvog evropskog trofeja. Crveno-beli su u polufinalu ubedljivo savladali favorizovanu Aston Vilu sa ukupnim rezultatom 6:2, dok su u četvrtini finala eliminisali Fenerbahče nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

 

Sa druge strane, Fiorentina je posle nerešenog ishoda u drugom polufinalnom meču uspela da se drugu godinu zaredom plasira u finale Lige konferencije na račun Briža. Rezultata drugog meča bio je 1:1, a ukupni skor je glasio 4:3 za Violu.

 

Ekipa iz Firence je prošle godine poražena u finalu od Vest Hema, a večeras ih čeka težak posao u Atini. Ulog je ogroman i uzbuđenje je zagarantovano, pa je sa tim u vidu kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita.Promo kod će biti aktivan za finale Lige konferencija koje se igra sledeće srede, kao i za finale Lige šampiona u kojem sastaju dortmundska Borusija i Real Madrid.

 

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara!

 

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u fudbalskom sepkraklu uz AdmiralBet!

Ne propustite