Vreme je za konačnu odluku - Ko ide u Berlin?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.05.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

Tri majstorice, tri karte za F4 i samo jedna želja!

Povezane vesti

Čak tri majstorice će odlučiti ko putuje u Berlin na završni turnir Evrolige. Samo jedna plej-of serija je odlučena, u kojoj je Real počistio Baskoniju, dok će se večeras i sutra odigrati preostali dueli osmine finala.

Od kada je u sezoni 2008/2009 uveden ovakav plej-of sistem, odlučujuće utakmice igrale su se 18 puta i svaki put je slavio domaćin. Večeras će domaćin biti PAO, koji dočekuje Makabi od 20.15 časova, dok će se sutra za mesto na F4 boriti Monako i Fener od 19 časova, odnosno Barsa i Olimpijakos od 21 čas.

Vrhunska košarka je pred nama, svaki detalj, svaka akcija, svaki šut može biti odlučujući, ali samo polovina preostalih timovi će se boriti za titulu šampiona Evrope. Sa tim u vidu, kladionica AdmiralBet je spremila Festival košarke koji donosi 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke za 5 ili više igrača. Ponuda se odnosi na sve ABA, NBA ili evroligaške igrače tokom trajanja plej-ofa, a pored ovih 10% freebeta, sve ljubitelje košarke očekuju i sjajni specijali, kao što su da će Nebo upisati 15+ poena uz 10+ skokova ili da će Slukas postići 15+ poena i 7+ asistencija.

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, ove subote je startovala peta od šest faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Izaberite svoju plej-of petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj košarkaškoj ponudi!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak