"Vučica" napada "farmaceute", Olimpik u Bergamu - Ko ide u finale?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 09.05.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Samo jedan korak nas deli od finala!

Povezane vesti


Sinoć su fudbaleri Reala obezbedili mesto u velikom finalu gde će se za svoj 15. trofej Lige šampiona boriti protiv Borusije iz Dortmunda. Pored Madriđana, još jedno evropsko finale je obezbedila i Fiorentinta, prošlogodišnji finalista Lige konferencija, a poslednja prepreka Italijanima na putu do trofeja će biti bolji iz večerašnjeg duela između Olimpijakosa i Aston Vile.

 

Paralelno sa tim duelom, od 21 čas će se igrati i revanš mečevi Lige Evrope u kojima se sastaju Atalanta i Marsej, odnosno Leverkuzen i Roma. Boginja i Fokejci su prvi meč polufinala odigrali 1:1, dok su Farmaceuti u Rimu savladali Vučicu sa 2:0 i sada se nalaze na samo korak od još jednog ovoseznoskog finala i nastavkla borbe za triplu krunu.

 

Spektakularna borba i lavina uzbuđenja nas očekuju i večeras, a kako bi što više uživali u najkvalitetnijem fudbalu, kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita.Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali.

 

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom n asajt uAdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putemAdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Takođe, u subotu je startovala peta od šest faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušaliceili 100 litara Carlsberg piva!

 

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

Ne propustite