Za vikend AdmiralBet nudi još Freebeta!

Autor: Boris Jovanović
subota 29.10.2022.
08:46
Izvor: Sportske.net

Deponujte tokom vikenda i svakog dana povećajte šanse za dobitak uz 20% freebeta za odigravanje tiketa

Povezane vesti

Pored uvek najboljih kvota i široke sportske ponude, AdmiralBet je i ovog vikenda spremio izuzetno dobru promociju za sve igrače i ljubitelje sporta!

Da sastavite što više tiketa i povećate šanse za dobitak, AdmiralBet vam ponovo poklanja 20% freebeta tokom vikenda! 

Na svaki vaš prvi depozit u danu, u minimalnom iznosu od 1000 dinara, dobijate još 20% freebeta koji možete da iskoristite za odigravanje tiketa. Dakle, možete deponovati i u subotu i u nedelju, i oba dana pokupiti po 20% freebeta!

Da podsetimo, košarkaši FMP-a večeras od 20h dočekuju ekipu Budućnosti u utakmici 5. kola AdmiralBet ABA Lige u Železniku, dok nas u nedelju u 21h čeka izuzetno uzbudljiv meč, u kom će snage odmeriti Partizan i Mega Basket.

Kada je reč o fudbalu, u okviru 12. kola italijanske lige serije A, igraće se 10 mečeva od kojih u subotu izdvajamo Leće-Juventus u 18h i Torino-Milan u nedelju u 20:45h.

Na vaše tikete možete staviti i neke od utakmica La Lige – u subotu ćemo imati prilike da gledamo utakmice Kadiz - Atletiko Madrid i Valensija - Barselona, dok je za nedelju zakazan duel Bilbao - Viljareal.

Izdvojili smo samo neke od košarkaških i fudbalskih liga i utakmica koje će se igrati ove subote i nedelje. Detaljan raspored možete pogledati ovde na sajtu i ne zaboravite da već danas dopunite vaš AdmiralBet nalog i iskoristite dodatnih 20% freebeta tako da možete da pojačate vaše tikete ili odigrate više kombinacija i parova.

Ukoliko ste novi igrač, možete da se registrujete ovde i verifikujete AdmiralBet nalog veoma lako i brzo, a odmah nakon toga dobićete i specijalan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak