Znate li koji je danas dan? Dok se drugi šale, AdmiralBet časti!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 01.04.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Nije šala, AdmiralBet je spremio iznenađenje za sve svoje igrače!

Povezane vesti

Od malih nogu smo znali da se prvog dana aprila obeležava Svetski dan šale, koji se prvi put zvanično spominje davne 1957. godine kada je BBC emitovao reportažu o berbi špageta u Švajcarskoj. Prošlo je skoro sedam decenija, a mi i dalje nalazimo nove načine da se zabavimo ili priredimo šalu na račun neke nama drage osobe.

Kompanija AdmiralBet uvek teži ka tome da za svaki bitan datum u godini priredi neku promociju ili iznenađenje svojim igračima koji su u skladu sa vrednostima tog praznika. Ovoga puta, priča je ipak malo drugačija, pošto je AdmiralBet odlučio da se za Svetski dan šale ipak ne šali, već da spremi sjajna iznenađenja za sve svoje igrače.

Naime, sve igrače registrovane na AdmiralBet.rs koji očekuje 50% freebeta na prvu uplatu depozita izvršenu 1. aprila, a imate i priliku da se priključite Prvoaprilskom turniru koji vam do četvrtka donosi borbu za besplatne spinove. Pored toga, u toku je treća od šest etapa Fazi slot maratona. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, od sada, u AdmiralBetu svakog dana možete pronaći kvote za odabrane mečeve, koje su veće od najvećih na svetu! Posetite sajt AdmiralBet, pokupite 50% freebet bonusa do kraja dana i uživajte u fenomenalnoj sportskoj ponudi!

Ne propustite