Žreb za LŠ odlazi u istoriju - Pogledajte šta nam donosi poslednje izvlačenje parova!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ko ide na koga u četvrtini finala?

Epa/Valentin Flauraud
Epa/Valentin Flauraud

Povezane vesti

Ukoliko niste znali, od sledeće sezone se potpuno menja format takmičenja Lige šampiona, a taj novi, prošireni format će biti toliko složen da će kompjuter morati da obavi žreb. Na ovaj korak UEFA se odlučila nakon što je utvrđeno da bi za novi format ručno žrebanje trajalo čak tri-četiri sata i da bi bilo neophodno izvlačiti oko 900 kuglica, pošto će od sledeće sezone Liga šampiona imati čak 36 ekipa u ligaškom delu, umesto dosadašnjih 32. Zahvaljujući novom formatu, umesto 125 utakmica, gledaćemo ukupno 189 mečeva Lige šampiona tokom jedne sezone, a ekipe koje završe ispod 24. se više neće seliti u Ligu Evrope, već će završiti takmičenje.

Sve ekipe će u ligaškom delu igrati po osam mečeva, četiri kod kuće, četiri u gostima, na osnovu čega će se formirati jedinstvena tabela. Odatle, osam najboljih timova prolazi u osminu finala, dok će još 16 u plej-of, slično današnjem formatu Evrolige, ali ono što je u ovom trenutku najbitnije je da nas pre toga očekuje žreb za četvrtinu finala Lige šampiona koji se održava u Nionu u petak od 12 časova po našem vremenu.

Borisija iz Dortmunda i Atletiko Madrid su preksinoć kompletirali spisak četvrtfinalista, gde su se već od ranije našli Real Madrid, Mančester siti, Pari Sen Žermen, Bajern, Barselona i Arsenal. Na prvi pogled čini se da je Dortmund tu možda najpoželjniji rival za ostale klubove, ali kada se stigne do ove faze takmičenja jasno je da se niko ne može tak tako otpisati.

Interesantno je da od ovih osam ekipa samo tri nisu podigle ušati pehar, Arsenal, Pari Sen Žermen i Atletiko Madrid, ali to ne znači da su protivnik po meri. Kako bi žreb bio još uzbudljiviji, kladionica AdmiralBet je spremila ponudu za žrebanje parove četvrtfinale Lige šampiona, putem koje možete da izaberete protivnika po meri svoje omiljene ekipe.

Celokupna ponuda, kao i brojne promocije su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta se održava prvi Fazi slot maraton, koji se sastoji iz čak šest nedeljnih etapa. Do 21. aprila svake nedelje će 100 najbolje plasiranih igrača osvojiti iPhone 15, Sony Playstation 5, Apple sat, AirDrops slušalice ili 2.000.000 bonusa!

Pogledajte aktuelnu ponudu, izaberite parove četvrtine finala i uživajte u nastavku Lige šampiona!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak