Žurka za pamćenje, AdmiralBet posetio Leskovac!

Autor: Boris Jovanović
subota 27.08.2022.
17:21
Izvor: Sportske.net

Održana najveća zabava na jugu Srbije!

Povezane vesti

AdmiralBet bio je u obilasku južnog dela Srbije i tom prilikom iskrcao se u Leskovcu. Naša ekipa, tokom jučerašnjeg dana i večeri, uživala je u druženju i veselom provodu sa Leskovčanima, a najviše od svega u mogućnosti da baš nekome od njih donese sreću i dodeli neku od vrednih nagrada koje smo pripremili.

Najpre, u petak u toku dana, na prometnim gradskim ulicama svi meštani bili su u prilici da se druže sa našim šarmantnim i uvek nasmejanim devojkama u plavom koje ni u ovu posetu nisu došle praznih ruku. Kasnije, u večernjim satima, centar najluđe zabave odigrao se u ulici Bulevar oslobođenja 92,  gde je žurka trajala sve do ponoći.

Pored raznih poklona i promo materijala koje su naše hostese delile, akciju je ispratilo i mnoštvo freebetova, uz nezaobilazni točak sreće kao i kiša džek-potova sa ukupnim nagradnim fondom od čak 70.000 dinara.

Kako bi ugođaj bio potpun, svi gosti su uživali u keteringu i besplatnom piću kao i uz sjajnu muziku di-džeja koji je sinoć napravio najbolju moguću žurku u ovom gradu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak