AdmiralBet i TK Herkules predstavljaju novi centar, prijavi se i postani majstor!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.06.2021.
14:00
Izvor: Sportske.net

Otvoren je novi centar na Altini po veoma visokim standardima.

Povezane vesti

Taekvondo klub Herkules je otvorio novi centar na Altini i to na 450 kvadratnih metara, a u sam projekat uključio se i Admiralbet koji je prepoznao veličinu projekta i potrebu za novim kapacitetima. 

Novi taekvondo centar poseduje halu za vežbanje sa prirodnom ventilacijom od 210 metara kvadratnih, centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju od sportskih i drugih povreda, prostorije za dnevni boravak dece i kafe bar za kuhinjom za sve posredne i neposredne članove kluba. 

U toku je i upis novih članova na novoj lokaciji na Altini, a kapacitet kluba je 500 članova što bi značilo i da će TK Herkules biti najveći klub u regionu. 

Ukoliko želite da se prijavite, način je preko broja telefona 060/1508875 ili preko sajta herkules.rs.

"Važnosti ovog sporta su takođe zdravstvene i psiho-socijalne prirode iz razloga što se sa decom radi na motoričkom razvoju pre svega koordinacije, fleksibilnosti, agilnosti,  fine motorike donjih ekstremiteta. Sa psihološkog aspekta razvija se samopouzdanje, samomotivacija, samoodbrana. Sa socijalnog gledišta naš klub radi na inkluziji svih članova podjednako, razvijamo timski duh ali bodrimo i njigovu individualnost", rekli su nam u TK Herkules. 

Valja napomenuti i da će se održati međunarodni kamp "Herkules games" po drugi put i da će ove sezone biti preko 300 učesnika iz zemlje i inostranstva. 

Ne propustite