Blam ili namera, jutjuber odoleo Mejvederu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 07.06.2021.
08:26
Izvor: Sportske.net

Možda ovakve stvari ne bi trebalo da narušavaju ugled boksa...

AP Photo/Lynne Sladky
AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Na kraju egzibicija je završila bez odluke, jer nije bilo sudija. Da se bodovalo, Mejveder bi dobio Pola Logana, ali čitav svet priča o jednom, "jutjuber" nije pao. 

Pol Logan nije bokser, nije se obrukao, jasno da nije mogao baš da ugrozi po mnogima najboljeg boksera svih vremena, ali izdržati osam rundi proti  Flojda Mejvedera je podvig za sebe.

Sad, neko će reći da neporaženi šampion nije želeo da nokautira Logana, ali pitanje je, tim pre što je sigurno želeo da završi pre vremena.

Na kraju borbe je rekao da je u pitanju bio spektakl, da je Logan bolji nego što je očekivao, ali da je ipak rvač. 

"Ne možete da očekujete od dede kakav sam ja da boksuje kao da mu je dvadesetak. Meni je tužno kad vidim Pakvaja da se vraća u ring. Šta imam da dokažem? Neću se vraćati profesionalnom boksu nikada", rekao je "Novac". 

Sve čega se Flojd dotakao posle karijere pretvorilo se u zlato, pa je razumljivo što ne želi da boksuje ozbiljno i što ne želi da izgubi svoj neverovatan rekord, 50 mečeva i isto toliko pobeda. 

"Ne znam, očekivao sam da bude brži, izgleda da je ostario. Ali, svejedno, presrećan sam što sam izdržao osam rundi, ne znam da li me je pustio. A ko zna, možda ako se budemo borili ponovo, možda ja njega nokautiram", rekao je Logan. 

Koliko je ovo loše za boks, procenite sami...

Ne propustite