Borovčanin u poseti bokserskom klubu koji polako postaje zaštitni znak opštine Zvezdara

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.12.2023.
12:45
Izvor: Sportske.net

Gost kluba Zvezdara Olimp bio i naš proslavljeni bokser.

Povezane vesti

Tokom ove nedelje jedan od najmlađih bokserskih klubova u državi u kojem se radi fantastično sa bivšim šampionom Zlatkom Došljakom, posetio je predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin. 

"Velika podrška i poseta našem klubu od predsednika Bokserskog saveza Srbije Nenada Borovčanina, koji je sa svojim članovima uručio našim bokserima i polaznicima rukavice i kacige. Naš klub je posetio i uvaženi Direktor JKP Marko Popadić, sa predstavnikom i članom veća opštine Zvezdara Milošem Stojilkovićem. Njihova poseta je jako značajna za naš klub, prepoznali su da radimo za dobrobit naše dece i samih stanovnika opštine Zvezdara. Od njih smo dobili podršku da naš klub dobije svoju boksersku salu u kojoj bi svi građani opštine Zvezdara mogli da se angažuju rekreativno ili takmičarski", naveli su iz BK Zvezdara Olimp. 

Ovaj veoma ambiciozan klub je dobio i obećanje za proširenje sale. 

"Samom događaju je prisustvovao ambiciozni direktor SC Olimp Ivan Jovanović, koji daje sve od sebe da Olimp podigne na lestvicu više pa tako i samim građanima omogući dosta povlastica što se tiče usluga centara, a ujedno je i našem klubu dao obećanje za proširenje bokserske sale na Olimpu, u kojoj bi naš osnivač Zlatko Došljak, bivši šampion, proglašavan najboljim bokserom Srbije stvarao buduće šampione", navode iz ovog kluba. 

Neretka su dešavanja u ovom bokserskom klubu, kao gosti su se pojavljivale ličnosti iz javnog života i posebno sporta i boksa. 

"Svojim delovanjem i pojavljivanjem u društvu postajemo zaštitni znak opštine Zvezdara što nam je i bio cilj da budemo pravi predstavnici kako u sportu, još više u životu", zaključuju u ovom klubu. 

Ne propustite