"Grof" obožava boks, podržao najmlađi klub u Srbiji!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.12.2023.
15:00
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji trener Crvene zvezde bio gost Bokserskog kluba Zvezdara Olimp.

BK Zvezdara Olimp
BK Zvezdara Olimp

Povezane vesti

Legendarni trener sa ovih prostora, Miodrag "Grof" Božović, nekada trener Crvene zvezde koji od nedavno ima i novi posao u Nefčiju iz Bakua, iskoristio je svoje slobodno vreme da poseti Bokserski klub Zvezdara Olimp, najmlađi u Srbiji u ovom trenutku, koji vodi Zlatko Došljak, sada predsednik ovog kluba i naš proslavljeni reprezentativac. 

"Podrška velikog Miodraga Božovića - Grofa, najmlađem bokserskom klubu u Srbiji. Čast i zadovoljstvo je ugostiti velikog Grofa koji je predvodio razne fudbalske ekipe širom sveta. Sa mnogim ekipama je bio na vrhu. Mnogima je bio podrška i motivacija.  Nešto što ga čini drugačijim od ostalih trenera jeste njegova ljudskost i humanost. Mnogima je pomogao kroz život. Samim dolaskom u naš klub da podrži naše članove i da ih motiviše da veruju u sebe, a pre svega da budu ljudi, pa tek onda sportisti, govori o njegovoj ljudskoj veličini. Sledićemo svaki tvoj savet, kako životni tako i sportski. Hvala ti na podršci veliki čoveče... Dobrodošlicu velikom Grofu, je ukazao takođe jedan veliki čovek, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić. Predsednik kod kog su uvek vrata otvorena, i koji želi svima da izađe u susret bez ikakve razlike..", rekao je Zlatko Došljak, presednik Bokserskog kluba Zvezdara Olimp. 

"Da naš klub radi pravu stvar i da plemenitu veštinu promoviše na pravi način govore imena koja dolaze i daju nam podršku, tako da možemo reći da promovišemo SC Olimp, i  Opštinu Zvezdara što nam je i cilj da budemo njen zaštitni znak", rekao je Zlatko Došljak. 

U izjavi Miodraga Božovića se jasno može zaključiti da obožava ovaj sport i da ne može a da ne podrži ljude koji žele da decu odvoje od ulice. 

"Ja sam prijatelj svih sportista. Drago mi je da se ljudi bave sportom. Boks je zaista jedan plemeniti sport. Kao mali sam ga gledao, voleo da gledam Parlova, Beneša, Vujkovića, Perunovića... Bilo je mnogo dobrih boksera kod nas. Sport je nešto što ljude uči da budu drugovi, prijatelji. Drago mi je kad se neko trudi da ove mlade momke i devojke skloni sa ulice i da ih uči plemenitoj veštini", rekao je Miodrag Božović. 

Ne propustite