Legende podržale najmlađi bokserski klub u Srbiji - Zvezdara Olimp, za profesionalce i rekreativce!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.06.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Veliki broj poznatih ličnosti na otvaranju najmlađeg bokserskog kluba.

Povezane vesti

SC Olimp juče je bio prepun poznatih ličnosti, a razlog je otvaranje najnovijeg bokserskog kluba u državi, a to je klub "Zvezdara Olimp".

Za naš portal se ovim povodom oglasio prvi čovek kluba Zlatko Došljak, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, potom i Srbije, nekada najbolji bokser naše države.

"Sportski centar "Olimp" juče je bio prepun poznatih ličnosti, iz svih sfera. Došli su i svojim prisustvom  podržali otvaranje Bokserskog kluba "Zvezdara Olimp", koji se predstavio gostima sa svojim polaznicima. 

Gosti su odgledali deo treninga i samo prestavljanje svakog člana i njegovo napredovanje za kratko vreme. 

Goste smo upoznali sa dosta naših takmičara. Neki se uopšte nisu bavili sportom, pa je svako od njih pokazao svoje znanje boksa na džaku kao i spremnost... 

Mi smo najmlađi bokserski klub. Za kratko vreme postaje sve masovniji i svima drugi dom. Našim članovima se obratio proslavljeni fudbaler i fudbalski trener Boško Đurovski koji je poželeo svima da veruju u sebe i da neprestano treniraju kako bi napravili šampionske rezultate", rekao je Zlatko Došljak, proslavljeni bokser, za naš portal. 

Zatim se obratio proslavljeni bokser Svetislav Seksi Stojković, osvajač Zlatne rukavice i mnogih medalja u tadašnjoj Jugoslaviji. Članovima je poželeo puno uspeha i osvojenih medalja, a pre svega bavljenje sportom, rekreativno ili takmičarski. 


"Želimo da se zahvalimo svima pojedinačno što su došli da nas podrže, pre svega matičnoj kući SC "Olimp" i celoj upravi na čelu sa direktorom Ivanom Jovanovićem, fudbalskoj gromadi i treneru Bošku Đurovskom, Zlatnoj rukavici Svetislavu Seksiju Stojkoviću, Taš kladionicama i vlasniku istih Goranu Boričiću, direktoru Admirala Nikoli Prokiću, košarkaškoj instituciji Miroslavu Muti Nikoliću, predstavniku fudbalskog kluba Crvena Zvezda Momi Gaciću, srebrnom sa Olimpijskih Igara 1976. i selektoru Tadiji Kačaru, menadžeru i autoru knjige Sedam veličanstvenih Nebojši Neši Vukoviću, direktoru Duvanske industrije, Slobodanu Bobanu Erdeljanu.... i svim ostalim prijateljima koji su dosli da nas podrže, a ujedno i vide bokserske mečeve koji su se održavali na Amfiteatru SC "Olimp". Poziv svima vama koji želite da se bavite boksom, da li rekreativno ili takmicarski, da dođete i da budete deo jedne zdrave i porodične priče", pozvao je sve Zlatko. 

Ne propustite