MMA noć u Las Vegasu, vraća se Džons!

Autor: Boris Jovanović
subota 04.03.2023.
22:00
Izvor: Sportske.net

Čekaju nas sjajne borbe...

Povezane vesti

Ove noći, ili bolje da kažemo jutra, Džon Džons se vraća u oktagon. Nakon tri godine on će se ponovo boriti, radi se o jednom od najboljih boraca u MMA istoriji, pa i pored duge pauze, on je favorit u borbi protiv Sirila Gana. 

Meč u Las Vegasu je privukao veliku pažnju medija, AdniralBet ima kvote na čitav program, ako krenemo od šampionskog meča, Džons ima veće šanse da slavi.

Ali, da li je baš tako? Povratnik je teži, ali i sporiji nego nekada, dok je Gejn u odličnoj formi. Plus, Francuz je brži recimo od Tijaga Santosa sa kojim je Džons imao problema i po mnogima nezasluženo pobedio. Istina on je jači od Gana, ima širi raspon ruku, to je prednost.

Eksperti objašnjavaju kvotu na pobedu Amerikanca činjenicom da ima mnogo iskustva, plus, "hajpom" koji vlada oko njegovog povratka. Gan će naravno morati brzo da se izvlači iz "rvanja" u kome je Džons jako opasan. S obzirom na kvote, možda se isplati probati Francuza na 2.38, ali i sudije mogu da budu faktor. Ono što je recimo dobra opklada po nama je više od 4.5 runde, na 1.61.

Što se tiče ostalih borbi, kompletan spisak je OVDE

Šta izdvojiti? 

Duel između Irca Jana Ferija i kineskog velteraša Kenana Songa bi trebalo da pripadne "novom Konoru MekGregoru koji ima skor 10-0, favorit je, ali iskusni Azijac bi mogao da preživi prvu rundu, kvota je 1.82.

Što se tiče šampionskih borbi Valentina Ševčenko iz Kirgistana vlada već pet godina u muva kategoriji, nije blistala u remiju sa Brazilkom Tailom Santoš, ali je šesti put odbranila titulu. Ove noći izazivačica je Aleksa Graso, Meksikanka koja je posle prelaska u ovu kategoriju procvetala. Dobila je tri borbe u sada ima šansu za titulu, ali ipak verujemo da je Ševčenko bolja u ovom trenutku. 
 
Šavkat Rahmajev iz Kazahstana će se u velteru boriti protiv čvrstog Džofa Nila, ali kako se favorit borio u prethodnim mečevima i kako je slomio Nila Manjija sve bi brzo trebalo da bude gotovo, tačnije u prvoj rundi. (kvota 2.18)

Ima još mečeva, izaberite OVDE i uživajte u MMA noći.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak