Nemile scene u avionu, Majk Tajson napao putnika

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 21.04.2022.
22:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Bivši američki šampion u boksu u teškoj kategoriji Majk Tajson nasrnuo je danas na putnika koji ga je uznemiravao u avionu, i naneo mu nekoliko modrica po licu, preneo je MTZ.

EPA/Álex Cruz
EPA/Álex Cruz

Povezane vesti


Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Tajson udara čoveka na sedištu iza njega.

Incident se dogodio pre leta u sredu između San Franciska i Floride, navodi sajt specijalizovan za vesti o slavnim ličnostima.

Tajson je navodno počeo da udara putnika neposredno nakon ukrcavanja. Čovek je izbezubljeno želeo da razgovara sa Tajsonom, a nakon što nije uspeo da ga smiri, izgubio je živce i okrenuo se da ga udari, izjavio je neimenovani svedok događaja za MTZ.

Na fotografiji incidenta vidi se putnik sa mrljama krvi na slepočnici. Nekadašnji šampion se nakon incidenta u brzini iskrcao iz aviona, navodi TMZ.

Policija San Franciska, avio kompanija Džet Blu i agencija koja zastupa Tajsona, nisu želeli da daju komentar za AFP.

Tajson je jedan od najvećih boksera u istoriji ovog sporta. On je najmlađi šampion u teškoj kategoriji, osvojivši pojas sa 20 godina i četiri meseca 1986. godine. Na početku karijere vezao je 37 mečeva bez poraza.

Majk Tajson je 1992. godine osudjen na tri godine zatvora zbog silovanja, a 2007. je priznao i da je bio zavisan od kokaina.

Ne propustite