Noć velikih UFC borbi u MSG, Adesanja servira osvetu?

Autor: Boris Jovanović
subota 12.11.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

AdmiralBet nudi kvote za kompletan program!

EPA-EFE/MICHAEL DODGE
EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Povezane vesti

Naredne noći MSG čeka velika borba. U Njujorku će se sastati Israel Adesanja u Aleks Pereira, a ovaj UFC duel predstavlja na neki način rimejk duela dvojice boraca, ali u kik-boksu.

Nigerijac koji se bori pod zastavom Novog Zelanda je izgubio oba duela protiv večerašnjeg rivala, jedan baš gadnim nokautom.

Da li je ovo noć osvete?

Adesanja je gotovo perfektan od kada je u srednjoj kategoriji, ali je izgubio od Jana Blasokvica u pokušaju da postne šampion u lako-teškoj.

Pereira dolazi iz Brazila, najbolji kikbokser današnjice u srednjoj i lako-teškoj sada se našao u UFC i veoma rano nakom tri pobede, protiv Mikalidisa prošlog novembra, Bruna Silve i Šona Striklanda koga je pobedio letos ima šansu da se bori za titulu protiv starog rivala iz kikboksa.

Biće to pravi spektakl na talonu je poja u srednjoj kategoriji u UFC. 

Čeka nas bogato veće, biće zanimljiv duel između Dastina Poirijea i Krisa Gutijereza i Majkla Čendlera u kome je popularni "Dijamant" i bivši prvak sveta u lakoj kategoriji favorit, a "El Guapo" Gutijerez bi u bantamu trebalo da dobije veterana Edgara Frankija.

Kompletnu ponudu imate na AdmiralBet OVDE, program počinje oko ponoći a glavna borba Adesanja - Pereira na programu je u nedelju u ranim jutarnjim časovima. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak