Novopazarke napadaju titule uz podršku Muamera Hukića!

Autor: Beta Beta
petak 26.12.2014.
00:13
Izvor: Beta

Bokserski svetski prvak Muamer Hukić rekao je da se nada da će Novopazarke Ajla Lukač i Saida Bukvić osvojiti evropske profi titule u lou-kiku, u WAKO PRO verziji.

Povezane vesti

Svetski prvak Muamer Hukić podržao je Novopazarke Ajlu Lukač i Saidu Bukvić u borbi za profi titule u lou-kiku, u WAKO PRO verziji.

"Dolazim da navijam za njih. U ringu si sam, niko ne može da ti pomogne, zavisiš od sebe. Moraš da budes jak, da se motivišes", rekao je Hukić prilikom posete Klubu borilačkih sportova Novi Pazar.

Ovaj 30-godišnji Pazarac je i ranije, kao kik-bokser, imao uspešnu karijeru.

"Nažalost, zbog obaveza sam retko u Pazaru i Srbiji, pokušaću češće da dolazim. Želim da pružim podršku Ajli i Saidi, čuo sam da svakodnevno imaju po dva treninga. Gledao sam ih pre godinu i po, nadam se da će i sada biti uspešne kao tada", rekao je Hukić.

Hukić, koji boksuje za Nemačku pod imenom Marko Huk, 13. puta je uspešno branio svetski pojas u kruzer kategoriji WBO verzije, čime je izjednačio rekord Engleza Džonija Nelsona.

Ajla Lukač će se u nedelju 28. decembra u Novom Pazaru boriti sa Italijankom Valentinom Murđom za titulu u lou-kiku do 54 kilograma.

"Čast mi je što je Hukić došao u naš klub da nas podrži, drago mi je što će nas gledati takav šampion", izjavila je Lukačeva.

Saida Bukvić će istog dana imati za protivnicu Marju Sing iz Finske, u lou-kiku do 52 kilograma.

"Veliko mi je zadovoljstvo što će svetski as biti pored ringa. Uz njegovu podršku, daćemo sve od sebe da titule ostanu ovde", rekla je Bukvićeva.

Trener Pazarki Husein Dupljak ocenio je da Muamer Hukić pripada svetskoj eliti.

"Hvala mu što će biti deo spektakla. On je prvo ime Sandžaka, među najboljima u Srbiji i bivšoj SFRJ. Svim borcima mnogo znači što će biti tu", rekao je Dupljak.

Osim duela za evropske WAKO PRO titule, u Novom Pazaru će se u nedelju održati još osam mečeva.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Славиша Стојановић
Friday, 26.12.2014
01:37