Roj Džons mlađi oduševljen Beogradom, ima pojačanje za Partizan ili Zvezdu?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 03.11.2021.
16:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Nekadašnji svetski bokserski šampion Roj Džons mlađi rekao je danas da uživa u Beogradu na Svetskom prvenstu i dodao da bi želeo da njegov sin igra košarku u glavom gradu Srbije.

EPA/SERGEI ILNITSKY
EPA/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Na Svetskom prvenstvu u boksu je slobodan dan, a danas je u maloj Areni održan javni čas boksa, čiji su domaćini bili predsednik Međunarodne bokserske federacije (AIBA) Umar Kremlev i njeni ambasadori, među kojima su Roj Džons mlađi, Egor Mehoncev i drugi.

Roj Džons mlađi rekao je da je zahvalan bogu na onome što je postigao u karijeri i da zna koliko borcima u Beogradu znači njegovo prisustvo, pošto može da im prenese veliko znanje.

On je sinoć bio u hali "Aleksandar Nikolić", na utakmici košarkaša Partizana i Huventuda, koju je beogradski tim dobio u nezivesnoj završnici sa 68:67.

"Uživam u Beogradu, ljudi su fantastični, sve je savršeno. Bio sam i na košarkaškoj utakmici Partizana i nisam skoro bolju utakmicu gledao i doživeo takvo navijanje i atmosferu. Kada sam to video i doživeo u hali Pionir, za koju sam čuo da je živa istorija košarke u ovoj zemlji, sada želim da i moj sin Roj Džons Treći, koji je inače košarkaš, dođe u Beograd i igra ovde kod vas, jer mislim da je to najbolje mesto za njega", rekao je Roj Džons mlađi.

Posle javnog časa, predsednik AIBA je prisutnima poklonio rukavice.

"Naši bokseri treba da imaju glas koji se mora čuti jer smo ovde da služimo našem sportu. Da nije bilo sportista, boks nikada ne bi postojao. Zaklinjem se svakom bokseru, ne oklevajte da dodjete i progovorite. Tu smo za vas", rekao je Kremlev.

Ne propustite