Šok, odlazi "kralj Cigana"?

Autor: Maša Vuković
četvrtak 14.10.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li ga još gledati?

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Tajson Fjuri nije siguran da li bi trebalo "više da se bori" nakon epske pobede nad Diontejom Vajlderom.

Njegov sledeći protivnik tek treba da se odluči, iako je Fjuri nagovestio da bi mogao da okači rukavice o klin nakon što postigne sve svoje ciljeve u boksu. On je neporažen u 32 borbe i držao je svaki veliki pojas svetskog šampiona u teškoj kategoriji.

"Ne znam šta će se dogoditi. Ostala mi je još jedna borba u ugovoru sa Top Rank-om i ESPN-om i videćemo dalje. Trenutno ne razmišljam o boksu. Ne znam koliko mi je borbi ostalo. Ne znam da li treba više da se borim. Ne znam šta nosi budućnost. Motivisan sam da ujutru ustanem, odradim mali trening i uživam u svom danu. Nemam ciljeve u boksu, sve sam uradio i sve osvojio, jedini koji je to uspeo u svojoj eri", rekao je Fjuri za "Telegraf". 

Od pobede nad Vajlderom, Karl Froč je rekao da se ne bi iznenadio da se Fjuri povuče iz ringa. Froč je u svojoj kolumni za "Skaj Sports" rekao: „Ne preostaje mu ništa više da uradi. Ne bi me čudilo da ode u penziju".

Britanski ljubitelji boksa nadali su se jedinstvenom okršaju u teškoj kategoriji između Fjurija i Entonija Džošue pre nego što je ovaj prošlog meseca izgubio pojaseve za titulu od Oleksandra Usika. 

Džošua je ipak aktivirao klauzulu o revanšu i mogao bi biti u redu za Fjurija ako uspe da se osveti Ukrajincu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.