Srebro za Nadicu Božanić, bronza za Milicu Mandić i Budimira Krivokuću

Autor: Beta Beta
subota 30.11.2019.
21:29
Izvor: Beta

Reprezentativka Srbije u tekvondou Nadica Božanić osvojila je danas srebrnu medalju, a Milica Mandić i Budimir Krivokuća bronzane na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama u Dablinu.

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

Nadica Božanić okitila se srebrom u kategoriji do 67 kilograma, Milica Mandić osvojila je bronzu u kategoriji preko 67 kilograma, a Budimir Krivokuća u kategoriji do 80 kilograma, saopštio je tekvondo klub Galeb.

"Kruna dvanaestogodišnjeg rada - srebrna medalja na Evropskom prvenstvu. Ovo odličje je potvrda vrhunskog kvaliteta. Posle juniorskih medalja,  došla je i prva seniorska. Najlepši mogući završetak sezone", rekao je Jugoslav Nastasić, trener Nadice Božanić.
 
Milica Mandić koja se sa svakog takmičenja vraća sa vrednim odličjima i sa ovog EP vraća se sa bronzanim odličjem i vrednim bodovima.

"Drago mi je da sam osvojila medalju, ali ipak nisam zadovoljna svojim izdanjem danas. Ovo je bio dobar test turnir za Gran Pri finale. Čestitam Tijani, Nadici i Budi na sjajnom uspehu", rekla je Milica Mandić.

Budimir Krivokuća je u Dablinu imao dvostruki razlog za slavlje. Evropskim odličjem okitio se baš na rodjendan.
 
"Ne znam kako bih nazvao ovaj uspeh koji je toliko velik u ovom momentu za mene. Još mi je draže što je to bilo baš danas jer mi je danas 26. rodjendan. Treniram od malih nogu i sve sam posvetio sportu i najzad sam osvojio prvu veliku medalju", rekao je Krivokuća.

Tijana Bogdanović juče je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 49 kilograma.

Ne propustite