Terzić hvali džudo sekciju: "Veliki klub je onaj klub koji u kontinuitetu ponavlja izuzetne rezultate"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 28.11.2022.
20:40
Izvor: Sportske.net

Nije prošlo nezapaženo.

 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić bio je u poseti džudo klubu Crvene zvezde koji je ostvario velike uspehe prethodnih godina.

"Džudo klub Crvena zvezda predstavlja jedan od najorganizovanijih sportskih kolektiva ne samo u porodici SD Crvena zvezda, već u čitavoj Srbiji i Evropi. Džudisti i džudistkinje Crvene zvezde su već godinama neprikosnoveni prvaci države, a njihovi rezultati u Evropi i svetu poslednjih godina čine nas srećnim i ponosnim, jer Džudo klub Crvena zvezda predstavlja perjanicu svetskog i evropskog džudoa. 

Veliki klub je onaj klub koji u kontinuitetu ponavlja izuzetne sportske rezultate. To uspeva našem džudo klubu i zato sa velikim ponosom i srećom želim da vam čestitam na ovom uspehu, kao i da izrazim izuzetno zadovoljstvo i čestitke na dobijanju domaćinstva organizacije Lige šampiona i Lige Evrope iduće godine u Beogradu. Verujemo da će Crvena zvezda, Beograd i Srbija iduće godine u decembru biti stvarni centar džudoa Evrope i da će naši džudisti uspeti da se popnu za jednu stepenicu više. Džudistima, džudistkinjama, trenerima i kompletnom menadžmentu Džudo kluba Crvena zvezda još jednom želim da izrazim svoje najiskrenije i najtoplije čestitke", kazao je.

Ne propustite