UFC spektakl u Londonu, trilogija za kraj, i Srbin u oktagonu!

Autor: Boris Jovanović
subota 18.03.2023.
15:45
Izvor: Sportske.net

Duel Usmana i Edvardsa privlači veliku pažnju...

Povezane vesti

Novi UFC spektakl, trilogija između Leona Edvardsa i Kamarua Usmana na programu je večeras u Londonu. U pitanju je UFC 286, velter kategorija, u prethodna dva meča je 1:1, Englez Edvards se osvetio za poraz u avgustu kada je nokautirao Nigerijca. 

Ta pobeda je na neki način bila iznenađenje, mislilo se da je Usman nedodirljiv, ali je borac iz Birmingema odlično pripremio meč, uhvatio momenat nepažnje Afrikanca i stigao do nokauta. 

Prvi meč pre nešto više od sedam godina završen je laganom pobedom Kamarua Usana na poene, ali sada Englez ima više samopouzdanja. Uz to, bori se pred domaćom publikom, Nigerijcu neće biti lako, on ima mnogo navijača, ali u Americi. Njegov najveći problem je brada, ali ima dosta iskustva, izvući će pouke iz prethodne borbe. Uz to bolji je u borbi izbliza, veoma je brz, to će biti opasnost za Leona Edvardsa.

Kvote? 

Usman je ipak favorit, verovatno će biti više od 4.5 runde, ali to je očekivano...

Od ostalih borbi programa, videćemo našeg Duška Todorovića koji u srednjoj kategoriji imao 15 borbi, dobio je 12, on će oko 19:20 biti u ringu protiv Kristijana Dankana.

Od glavnih borbi, Fizijev koji je u strašnoj formi je favorit protiv Džastina Gatjea, u pitanju je sudar dvojice udarača u lakoj kategoriji. U velteru će se boriti Gunar Nelson i Brajan Barbarena, ovaj drugi je najavljivao povlačenje, ali je ostao u sportu, on je klasičan "ulični" borav, probače da uvuče kvalitetnijeg rivala u "tuču", ali nama se čini da je Nelson, iako takođe veteran, za klasu bolji borac i da bi ovo mogao da završi nokautom.

Kvote na AdmiralBetu su OVDE, program počinje u 18 časova trajaće do posle ponoći, a glavna borba je zakazana za 23:20.

Ako volite oktagon ne bi trebalo da je propustite.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak