A Duljaj se pre par dana pohvalio šta je ostavio Stanojeviću...

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.07.2024.
22:52
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Partizan luta i sa trenerima i sa igračima, vrti se u ''začaranom krugu''...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Prošle godine Nordslejand i 5:0 u Danskoj (moglo je da bude i još toliko golova u Partizanovoj mreži), a ovog leta je došao red i na kijevski Dinamo na produži niz teških poraza crno-belih na evropskoj sceni.

Kada kažemo niz, onda se sećamo i 5:0 od Kroacije u Zagrebu, i 5:2 od Makabija Petah Tikve ili Fejenorda, i 5:1 od Slavije iz Praga, Bilbaa, ili bečkog Rapida, 5:0 od Videotona, a večeras smo videli reprizu poraza od Kvins Park Rendžersa iz 1984. kada je Partizan baš kao i u Lublinu poražen sa 6:2.

Povratak Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana bar je vratio nadu da će Partizan u odnosu na prošlu sezonu uspeti da bude čvršći u defanzivi, ali se to večeras nije videlo. ''Promaja'' u kaznenom prostoru Partizana i oko njega i dalje ''duva'' kao i prošle sezone, a Kijevljani su to obilato koristili. 

Zanimljivo, bivši treneri Partizana Marko Nikolić i Igor Duljaj su pred početak ove sezone slali optimističke poruke kako bi tim iz Humske ove sezone mogao da pokaže određeni napredak na evropskoj sceni, a Duljaj se čak i pohvalio koje igrače je ostavio Stanojeviću.

''Sviđa mi se kako tim izgleda. Mnogo puta sam govorio da je važno šta ostavljate treneru koji dođe posle vas u klub. Tu su Jovanović, Sveta Marković, Severina, Saldanja, Goh... Bilo bi lepo za tim kada bi Saldanja ostao, ali ako stigne ponuda od nekoliko miliona evra, biće teško takvog igrača zadržati. 

Nije tu reč samo o tome šta ćete vi da mu ponudite. Mnogi igrači teže jačim ligama, atraktivnijim, žele da se obrobaju dalje od Srbije i ne može mnogo toga da se uradi. Sa druge strane, imajte u vidu da klub u dobroj meri živi od transfera'', izjavio je Duljaj pre nekoliko dana za ''Informer''.

Saldanji svaka čast, večeras je postigao oba gola za Partizan, a ostali bi trebalo da se zamisle... Stanojević je odmah posle meča najavio da će se raditi na novim pojačanjima, pa bi se reklo da nije zadovoljan kadrom koji je nasledio od svojih prethodnika. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke